Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya yanıt: Dostuz!

Galatasaray Okan Buruk Son Dakika TFF PFDK
Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya yanıt: Dostuz!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında yarın deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile yapacakları maçı kazanarak yollarına 2'de 2 ile devam etmek istediklerini söyledi.

Okan Buruk, "Yine enteresan şeyler olmaya başladı. Hem benim hem de Batshuayi'nin PFDK'ye sevk edilmem çok garip. Hakemle bir diyaloğum olsa hakem kart verirdi. Koridorda bir şey yok. Saha içinde bir kart yok. Benim aldığım bilgi pazar gününden itibaren Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticileri Federasyona gidip görüşmeler yaptıkları üzerineydi. Buna inanmamıştım ama dün baktığımızda böyle bir ceza sevki açıklandı. Benim hakemi tehdit etmem için hakemin karşımda olması lazım. Tabii ki TFF'ye güveniyorum, kurulların işini en doğru şekilde yapacağına inanıyorum. Ne karar verirlerse de buna da saygı duyuyorum. Benim için, takımım için en önemli şey sahada olmam. Bunu istemeyenlere, bu kararı aldırmak isteyenlere karşı da ben, ekibim, futbolcularım her zaman bunun arkasında olacağız."" dedi.

Okan Buruk Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya ise şu sözlerle yanıt verdi;

Biz Acun Ilıcalı ile hala dostuz. O Fenerbahçe'nin ben Galatasaray'ın hakları için mücadele ediyoruz. Biz 10 gün önce ne kadar iyi takım olduğumuzu gösterdik. Çok önemli oyuncular seyrettirdik onlara. Sahada kaldık, sahada oynadık ve bu kadar kısa süre üzerine tekrardan aynı geçen seneki dosyalara dönmemiz çok komik geliyor. Çok yakın zamanda oynadığımız maç var. 3-0'dan sonra Atilla Karaoğlan'ın verdiği yanlış penaltı olmasa çok daha büyük bir skor görecektik. Bundan sonra da 3 tane çok önemli takım Şampiyonluk için yarış veriyor. Trabzonspor da arkadan geliyor. Trabzonspor'un aleyhine de hakem hataları oldu. Bunları söylemeden çıkıp maçlarımızı oynuyoruz. Bu yarış içinde önemli takımlar olacak.

Sara: "Tüm gücümüzle her maçı kazanmak istiyoruz"

Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara, Riga'dan 3 puanla dönmeyi amaçladıklarını belirtti.

Önemli bir maça çıktıklarını aktaran Sara, "Avrupa Ligi'ndeki ilk maçımızı kazanmıştık. Bence çok iyi bir başlangıç yaptık. Bunu devam ettirmemiz gerek. Yarın zor bir maç olacağını biliyoruz. Avrupa Ligi'nde kolay maç yoktur. Tüm gücümüzle her maçı kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

İngiltere 2. Futbol Ligi'nden gelerek Avrupa kupası maçına çıktığını hatırlatılması üzerine 25 yaşındaki futbolcu, "Şu anda harika hissediyorum. Farklı bir başlangıç oldu. İngiltere'de 2. ligden geldim. Burada olduğum için çok mutluyum. Avrupa Ligi'nde bu takımla mücadele etmek çok önemli. Umarım bu sezonu da şampiyonlukla bitireceğiz." ifadelerini kullandı.