Okan Buruk'tan acil toplantı! "İlk yarı harika, ikinci yarı çok kötüydük"

Galatasaray Futbol Süper Lig
Okan Buruk'tan acil toplantı! "İlk yarı harika, ikinci yarı çok kötüydük"

Süper Lig'in 7. haftasında ağırladığı Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen iki puan bırakan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, soyunma odasında futbolcularına özel bir konuşma yaptı. Vakit kaybetmeden Rigas Skola maçına hazırlanmalarını gerektiğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, "Ne üzülecek ne de sevinecek zamanımız yok. İlk yarıda harika, ikinci yarıda çok kötüydük." dedi.

Süper Lig’de Fenerbahçe’yi deplasmanda deviren, Avrupa Ligi’ne PAOK zaferiyle başlayan Galatasaray, Kasımpaşa karşısında şok bir beraberlik almıştı. 3-0’dan Paşa ile 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılılar, ligde 7’de 7 yaparak kulüp açısından tarihe geçme fırsatını kaçırmıştı. İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri sebebiyle eleştiri oklarını üzerine çeken Aslan’ın hocası Okan Buruk’un, soyunma odasında oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

OSIMHEN RİSKE EDİLMEYECEK

Cim Bom’un dünyaca ünlü forveti Victor Osimhen, ilk gollerini Kasımpaşa karşısında atmıştı. İki kez rakip fileleri sallayan Osimhen, ilk yarıda sol arka adalesinden sakatlanmış ve ikinci yarıya çıkamamıştı. 25 yaşındaki süperstar, “Takım olarak mutsuzuz. Hak ettiğimiz bir üç puan vardı. Çok çalışıp bir sonraki maçı kazanmaya odaklanmamız gerekiyor” demişti. Önemli bir durumunun olmadığını belirten Nijeryalı forvetin, Rigas Skola karşısında riske edilmemesi ve ligdeki Alanyaspor maçına saklanması bekleniyor.

BATSHUAYI ŞANSINI KULLANAMADI

Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılan ve Galatasaray’a imza atan Michy Batshuayi, son dönemde performansının altında kaldı. Batshuayi, Kasımpaşa karşısında skor Aslan lehine 3-1’ken 74’te Icardi’nin yerine oyuna girdi ve sahada hiçbir varlık gösteremedi. Topu ayağında tutmakta da zorlanan, girdiği 4 ikili mücadelenin hiçbirini kazanamayan Belçikalı forvet, şut atamadan karşılaşmayı tamamladı.

BATSHUAYI'YE MİLLİ TAKIM ŞOKU

BARIŞ ALPER'E 'DEFANS' UYARISI

Sarı-kırmızılılarda, Kasımpaşa karşılaşmasında ikinci yarıda forma giyen Barış Alper Yılmaz, takıma beklenen katkıyı yapamamıştı. Teknik direktör Okan Buruk, sık sık yedek kulübesinden çıkarak, Barış’a uyarılarda bulunmuştu. Buruk’un, Milli futbolcuya, savunmaya yardım etmesi ve oyuna konsantre olması konusunda telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

'TAM TERSİ ÇOK KÖTÜYDÜK'

Teknik Direktör Okan Buruk’un soyunma odasında, “Evet, kazanmamız gereken bir maçı kazanamadık. Ancak böyle yoğun bir sezonda ne üzülecek ne de çok sevinecek bir zamanımız yok. İlk yarıda harika bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıda tam tersi çok kötüydük. İlk devredeki futbolumuzu dikkate almamız ve bunun üzerine gitmemiz gerekiyor. Şimdi önümüzde çok önemli bir Avrupa maçı var. Rigas deplasmanında aynı hatalarımızı tekrarlamadan, iyi bir futbolla İstanbul’a 3 puanla dönelim” dediği öğrenildi.

(Fanatik)