Nihat Kahveci, Galatasaraylı futbolcuyu yerden yere vurdu

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Son Dakika
Nihat Kahveci, Galatasaraylı futbolcuyu yerden yere vurdu

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off maçında Young Boys'a 3-2 yenildiği maçı yorumladı.

Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında beğendiği ve beğenmediği oyuncuları değerlendirdi.

İşte Nihat Kahveci'nin Young Boys - Galatasaray maçının yorumları

Hakim Ziyech oyuna girdikten sonra çok iyi oynadı. Torreira bu maçta da iyiydi. Toplama baktığımızda Galatasaray'ın en iyi oyuncusu Torreira.

Jelert'i beğenmedim. Benden sınıfı geçemedi, performansını zayıf buldum. Kerem Aktürkoğlu, hücumda pek gözükmedi ama defansif tarafta iki kritik müdahale yaptı.

Abdülkerim Bardakcı bu sene çok formsuz. Boks yapıyor diyorlar. Kaslı yapıyla belin kalın olur. Yavaşlatır seni. Arkasını dönemiyor.

Galatasaray yüzde 90 turu geçer

Galatasaray, bu turu geçer diyorum çünkü ofansına güvenmemden ötürü. Galatasaray, defansı doğru yaparsa bu turu yüzde 90 geçer. Michy Batshuayi, Sara, Icardi gibi iyi oynayan oyuncular var. Onlara güveniyorum. Sara ön tarafa yakın olunca çok etkili oluyor. Sara'yı beğendim.

Michy Batshuayi gibi bu kadar sonradan oyuna girip skora etki eden bir forvet var mıdır? Böyle bir yedek forvete sahip olmak lüks. Kulübe zenginliği var Galatasaray'da.

Abdülkerim'in eline çarpan pozisyon penaltı.