Nicola Zalewski son teklifi reddetti! Galatasaray yönetimi uçağa boş binmek istemiyor

Galatasaray Son Dakika Spor Haberleri
Nicola Zalewski son teklifi reddetti! Galatasaray yönetimi uçağa boş binmek istemiyor

Galatasaray Yönetimi, Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferini tamamlamak için İtalya'ya gitmişti. Sarı kırmızılı yönetim, henüz transferde sonuç alamadı.

Di Marzio'da yer alan habere göre, Nicola Zalewski, Roma'da kalmaya karar verdi. Polonyalı oyuncu, Galatasaray'ın yaptığı makul teklife rağmen takımdan ayrılmama kararı aldı.

Bununla birlikte haberde, Polonyalı oyuncu Galatasaray'ın teklifini reddetti ancak sarı-kırmızılı yöneticiler ısrarlarını sürdürdüğü belirtildi.

Son teklif reddedildi

Öte yandan Polonya basınından Meczyki'nin haberine göre ise Galatasaray ile Roma, Zalewski transferi için anlaşmaya vardı ancak sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Zalewski, Galatasaray'ın 2,5 milyon euroluk maaş teklifini de kabul etmedi.

Zalewski, kışın istediği kulübe imza atmak istiyor.

Zalewski'nin vazgeçme sebebi

Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Nicola Zalewski, 2 gün önce Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti. Ancak Galatasaray, Roma'ya yapılan bonservisi artırmak için oyuncuya yapılan 2 milyon euro maaş + bonus teklifini düşürmesini istedi ve Zalewski, Galatasaray'ın teklifini reddetti.