Nelsson'dan şaşırtan sözler: Benim için çok kötü bir deneyimdi! Fazla detaya girmek istemiyorum

Galatasaray
Nelsson'dan şaşırtan sözler: Benim için çok kötü bir deneyimdi! Fazla detaya girmek istemiyorum

Lige verilen milli ara nedeniyle oyunculara cuma gününe kadar izin verilirken yönetim bir yandan kadro planlama çalışmaları için yoğun mesai harcıyor. İlk olarak sözleşme yenileme çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda listenin başında Victor Nelsson yer alıyor. Bir önceki sezon Galatasaray'da mutsuz olduğuna dair ülkesi basınına açıklamalarda bulunan Victor Nelsson yine ülkesi basınına flaş açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı stoper, milli arada yine ülkesi basınına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın sözleşme yenilemek istediği oyuncu Tipsbladet'e dikkat çeken ifadeler kullandı.

TRANSFER İDDİALARI HAKKINDA

Galatasaray'da kalıp kalmayacağını yönelik açıklamalarda bulunan Nelsson şu ifadeleri kullandı:

"Transfer konusunda yorum yapmak istemiyorum. Medyada bu tür şeyler hakkında çok fazla şey söylememek konusunda dersimi aldığımı düşünüyorum. O yüzden bu sefer buna sadık kalacağım. Ben bir Galatasaraylı futbolcuyum ve bundan son derece mutlu ve gururluyum."

'SABIRSIZ DEĞİLİM'

"Gelecekte ne olacak kimse bilemez. Ama sabırsız olduğumu sanmıyorum. İki yıl önce, Dünya Kupası'na gitmeden önce, 50 ya da belki 70-80 'Gala' taraftarı otelin önünde selamlamıştım bu benim için harika bir şeydi."

JELERT SÖZLERİ

Galatasaray'a transferi sonrası Mathias Jelert ile yakından ilgilenip, ilgilenmediği sorusuna ise net bir yanıt veren Nelsson, şu sözleri kullandı:

'KOCAMAN ADAM'

"Hayır, hiç sanmıyorum. Onunla ilgilenmem gerektiğini düşünmüyorum. O da kocaman bir çocuk. Ama ona yardım ettim ve herhangi bir sorusu olursa her zaman bana gelip yardım isteyebilir. Ama Elias kendi başına gayet iyi gidiyor."

'BENİM İÇİN KÖTÜ BİR DENEYİM'

"Fazla detaya girmek istemiyorum. Artık biraz geçmişte kaldı ama sonuçta kötü bir kutlama günü oldu, öyle de oldu. Çok merak ediyorsan o gün beni aramalıydın. O olay geçmişte kaldı. Sadece şunu söyleyebilirim ailem ve benim adıma kötü bir kutlama deneyimi oldu. Daha sonra eve gittik ve evde kutlama yaptık."