Metin Öztürk'ün kardeşi Çetin Öztürk kimdir?

Galatasaray Dursun Özbek Son Dakika Spor Haberleri
Metin Öztürk'ün kardeşi Çetin Öztürk kimdir?

Galatasaray Kulübü'mde Başkan Dursun Özbek'in danışmanlığına Metin Öztürk'ün kardeşi Çetin Öztürk getirildi.

Galatasaray, Metin Öztürk'ün kardeşi Çetin Öztürk'ün Dursun Özbek'in danışmanlığına getirildiğini açıkladı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Sayın Çetin Öztürk, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’in Danışmanı” olarak atanmıştır." denildi.

Galatasaray Spor Kulübü üyesi Aras Basmacıgil, konuyla ilgili şu paylaşımları yaptı;

Problem ne biliyor musunuz, bu kulüpte iletişim adına iş yapanlar ya şu an kimseye laf anlatamıyor ya da iletişim departmanımız topluca istifa etti ve bizim haberimiz yok.

Çetin Öztürk, Kürek Federasyonu'nun eski başkanı, kendi yönettiği şirketleri olan bir isim. Dolayısıyla "liyakatsiz" bir tercih değil.

Ama Çetin Öztürk şu anda bu pozisyona getirmenin veya bu pozisyona getirildiğinin haber olarak açıklanmasının alenen "Gelin sosyal medya bizi linç edin, yediğimiz linç yetmedi" diye bağırmaktan farkı yok.

Ayrıca, Çetin Öztürk zaten 2 yıl önce Dursun Özbek ilk seçildiğinde yine kendisinin danışmanıydı, Divan'da bu konu eleştirildi diye istifa etmişti. Yani yeni bir şey de değil.

Attığım tweet üzerine Metin Öztürk beni aradı. Çetin Öztürk'ün bilabedel olarak sadece Kürek şubesi özelinde danışmanlığa getirildiğini söyledi.