Lucas Digne iddiaları sonrası Monchi'den transfer açıklaması! Galatasaray'a transfer olacak mı?

Galatasaray Galatasaray Transfer Aston Villa
Lucas Digne iddiaları sonrası Monchi'den transfer açıklaması! Galatasaray'a transfer olacak mı?

Aston Villa Sportif Direktörü Monchi, Galatasaray'ın Lucas Digne için kiralama teklifi yaptığı yönündeki iddiaların ardından Kontraspor.com'a açıklamalarda bulundu.

Fransa'dan Foot Mercato, Galatasaray'ın Lucas Digne için Aston Villa'ya kiralama teklifi yaptığını iddia etti. Aston Villa Sportif Direktörü Monchi, Lucas Digne gerçeklerini Kontraspor.com'a aktardı.

FRANSA'DAN DIGNE İDDİASI

Foot Mercato'da yer alan haberde "Geçtiğimiz sezon Aston Villa'daki performansıyla değerini koruyan Lucas Digne, iyi bir piyasa değerine sahip ve edindiğimiz bilgilere göre Galatasaray, Digne ile ilgileniyor. Bu pozisyon için uygun olan tek isim Derrick Köhn ile rekabet edebilmek için bir ilk 11 oyuncusu almak isteyen İstanbul ekibi, Euro 2016 finalisti Lucas Digne için Aston Villa'ya kiralama teklifi yaptı." denildi.

MONCHI: DIGNE AYRILMAYACAK!

Aston Villa Sportif Direktörü Monchi, Fransız basınında yer alan Galatasaray'ın Digne için kiralama teklifi yaptığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Monchi, "Lucas Digne bu sezon Aston Villa'dan ayrılmayacak." ifadelerini kullandı.

Lucas Digne iddiaları sonrası Monchi'den transfer açıklaması! Galatasaray'a transfer olacak mı? - Resim : 2

LUCAS DIGNE DE YALANLADI

Aston Villa'nın Fransız sol beki Lucas Digne, Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanladı.

DIGNE'NIN ASTON VILLA PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Aston Villa ile tüm kulvarlarda 46 karşılaşmada görev yapan Lucas Digne, 2 gol atarken 6 asist yaptı. Fransız futbolcunun 12 milyon euroluk piyasa değeri bulunuyor.