Kerem Aktürkoğlu ve Köhn ayrılacak mı? Okan Buruk açıkladı

Galatasaray Okan Buruk Son Dakika Spor Haberleri Süper Lig
Kerem Aktürkoğlu ve Köhn ayrılacak mı? Okan Buruk açıkladı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve takım kaptanı Fernando Muslera, yeni sezon öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kerem Aktürkoğlu ve Köhn'ün Rusya'ya transfer olma ihtimaline yanıt veren Okan Buruk, "Transfer döneminde birçok teklif geliyor. Bizim de başka takımlara yaptığımız teklifler var. Bu dönem bitene kadar bunları yaşayacağız. Kerem de Köhn de bizle birlikte devam edecek. Bir gelişme olursa elbette kulüp açıklama yapacaktır. Ben teknik direktör olarak artık maçlara odaklanmak istiyorum. Transfer dönemi bittikten sonra takım performansı artıyor. Teklifler elbet gelir, bizden de teklif gidiyor. Şu anda oyuncular bizimle ve cuma günkü maça onlarla birlikte hazırlanacağız." dedi.

Okan Buruk açıklamalarına şöyle devam etti;

Büyük Galatasaray taraftarına tekrar sesleniyorum. Takımlarına, hocalarına, yöneticilerine, başkanına güvensinler. Burada çok büyük bir çalışma var. Tekrar hatırlatayım biz son iki senenin şampiyonuyuz. Zaferlerle, rekorlarla dolu bir yıl yine bizi bekliyor.

Okan Buruk: Maçtan sonra Zaha ile konuştum

Maçtan sonra bir takım arkadaşı Zaha'ya 'Hoca, seni eleştirdi' demiş. Ben de maçtan sonraki gün Zaha ile görüşme yaptım. Anlattıklarımı unutmuş olabilir. Maçtan sonra açıklamamda söyledim bunu. Zaha'ya da söyledim. Zaha da 'Haklısınız, siz kusura bakmayın yanlış aktardım' dedi. Böylece konu kapandı.

Muslera'nın Kerem Aktürkoğlu açıklamaları

Kötü bir sonuç aldık Beşiktaş'a karşı. Beşiktaş çok iyi hazırlanmıştı. Onları da tebrik etmek lazım. Nasıl başladığımız değil nasıl bitirdiğimiz önemli. son yıllarda olduğu gibi bu sezon da en iyi şekilde bitireceğiz.

Muslera'ya Kerem Aktürkoğlu haberleri soruldu

"Seninle birlikte kaptanlardan biri olan Kerem Aktürkoğlu'nun Beşiktaş maçında soyunma odasında olay çıkardığı yazıldı..." sorusuna Muslera şu yanıtı verdi;

Soyunma odasında mıymış bu gazeteci? Ben 13 yıldır buradayım, soyunma odasında neler oluyor iyi bilirim. Bunları siz bilemezsiniz, 5 dakika önce ne yaşandığını bilemezsiniz. Futbolda her zaman bir şekilde haberler yaratılıyor."