Galatasaray'dan sonra Strasbourg da Doue transferinden vazgeçti! İngiltere'ye gidiyor

Fransa Ligue 1 Transfer Galatasaray Galatasaray Transfer
Galatasaray'dan sonra Strasbourg da Doue transferinden vazgeçti! İngiltere'ye gidiyor

Galatasaray'ın ardından Strasbourg da Guela Doue transferinden vazgeçti. Fransız basınında yer alan habere göre Guela Doue için bir İngiliz kulübü devreye girdi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, dün yaptığı açıklamada Rennes forması giyen Guela Doue'nin transferinden vazgeçtiklerini açıklamıştı.

Hatipoğlu, "Doue'nin yakınındaki kişiler, her geçen gün farklı taleplerle süreci biraz daha zora soktular. Burası Galatasaray Spor Kulübü. Bir transfer gerçekleşecekse kurallar ve şartlar var. Bu noktalar zorlandığı için transfer uzadı. Listemizdeki oyunculardan biriydi. Ancak gelinen noktada bu talepler artık Galatasaray Spor Kulübü'nün görüşmeleri sonlandırması gerektiği noktasına getirdi. Üzgünüz. Bu saatten sonra Galatasaray'ın transfer listesinde Doue bulunmuyor." şeklinde konuşmuştu.

GALATASARAY'DAN SONRA STRASBOURG DA VAZGEÇTİ

Fransa'dan Foot Mercato'nun haberine göre Galatasaray'la birlikte Guela Doue'ye ilgi gösteren Strasbourg da Rennes'in ve oyuncunun taleplerini karşılayamadığı gerkeçesiyle transferden vazgeçti.

Haberde "Oyuncu Türkiye'den gelen teklifi reddederken, Strasbourg da şu anda Doue'nin mali taleplerini karşılayamıyor." denildi.

Galatasaray'dan sonra Strasbourg da Doue transferinden vazgeçti! İngiltere'ye gidiyor - Resim : 2

BİR İNGİLİZ KULÜBÜ İSTİYOR

Foot Mercato'da yer alan haberin detayında Galatasaray ve Strasbourg'un transferinden vazgeçtiği Guela Doue için bir İngiliz kulübünün pazarlıklara başladığı kaydedildi. Takım ismi verilmezken oyuncunun yeni rotasını İngiltere olabileceği vurgulandı.

Galatasaray ve Strasbourg'un dışında İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın da Doue ile ilgilendiği iddia edilmişti.