Galatasaray'dan maçın hakemi Kadir Sağlam'a sitem: Daha dikkatli olmalı

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Galatasaray
Galatasaray'dan maçın hakemi Kadir Sağlam'a sitem: Daha dikkatli olmalı

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Adana Demirspor galibiyetinin ardından maçın hakemi Kadir Sağlam'ı eleştirdi.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti ve ligdeki 3. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlarken hakem kararlarını da eleştirdi.

"BİLET FİYATLARI ÇOK PAHALI"

"Küçük bir sitemim var. Bugün seyircilerimiz için öngörülen rakam 1905 TL. 1905 çok güzel rakam ama Anadolu insanı için, deplasman tribünü için çok fazla. Biraz daha sağduyulu davranmalıyız."

"HAKEMLERİMİZ ÇOK DİKKATLİ OLMALI"

"Bugün 5-1 kazandık. Ancak 2 tane çok ucuz penaltıyla karşı karşıya kaldık. Bu maç böyle olmasaydı çok büyük infiallere yol açılabilirdi. Kolay verilen 2 penaltıyla bizi cezalandırdılar. Bizim kazandığımız penaltıdaki kırmızı kartın VAR müdahalesiyle olması hakem adına talihsiz andı. Ligin başındayız. Hakemlerimiz çok daha dikkatli olmalı. Kolay geçen maçlarda bu kadar bariz hatalar olmamalı."

FENERBAHÇE - ALANYASPOR MAÇI

"Dünkü maçta neredeyse faulün yerini neredeyse yedek kulübesi belirleyecekti. Elleriyle işaret etmedikleri kaldı. Hakemlerimizden biraz daha dikkatli olmalarını bekliyoruz."

HERMOSO TRANSFERİ

"Ayrılan oyuncular var. Hizmetleri için teşekkür ederiz. Elbette yerlerini dolduracağız. İsim söylemek doğru değil. 4 Eylül'e kadar Avrupa'ya liste vereceğiz. Galatasaray için en doğru isimleri kulübe kazandıracağız. Ligde ilk 3 maçımızı kazanarak milli araya girmek bizim için önemliydi."