Galatasaray'da Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu için karar verildi!

Galatasaray Transfer
Galatasaray'da Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu için karar verildi!

Galatasaray'da Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray yönetimi, iki futbolcu için kararını verdi.

Galatasaray'da Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği belirsizliğini koruyor. Sarı-kırmızılılar iki futbolcunun da takımdan ayrılma ihtimali bulunurken Kerem Aktürkoğlu'nun kalma ihtimali de belirdi.

WILFRIED ZAHA KESİN YOLCU

Sarı-Kırmızılılar’da gönderilecekler arasında yer alan Wilfried Zaha, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmişti. Yaşanan bu gelişme kafaları karıştırsa da Fildişili hücum oyuncusunun takımdan gönderilmesinin kesin olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncu için gelecek olan tüm teklifler değerlendirme altına alınacak.

KEREM'DEN SPARTAK MOSKOVA KARARI

Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu’na talip olmuştu. Bu doğrultuda 25 yaşındaki kanat oyuncusu için 12 milyon Euro bonservis bedeli ve senelik bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro maaş önerisinde bulunulmuştu. Sarı-Kırmızılılar, yapılan bu öneriye sıcak bakarken, milli futbolcu ise kariyerini Rusya’da sürdürmek istemiyor.

Galatasaray'da Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu için karar verildi! - Resim : 2

AVRUPA'YI BEKLİYOR

Hal böyle olunca Kerem’in, Avrupa’dan gelecek diğer teklifleri dinleyeceği belirtildi. Genç futbolcu, eğer istediği kulüplerden teklif gelmez ise Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi devam etmeyi hedefliyor. Bu konuda yönetim ve Kerem’in bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.