Galatasaray'da son dakika Zalewski gelişmesi! Di Marzio duyurdu: Roma'da kalmaya karar verdi

Galatasaray Transfer Transfer Haberleri
Galatasaray'da son dakika Zalewski gelişmesi! Di Marzio duyurdu: Roma'da kalmaya karar verdi

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan gelen teklifi geri çevirdiğini ve oyuncunun Roma'da kalmaya karar verdiğini öne sürdü.

Galatasaray bir transfer görüşmesinden daha eli boş döndü! Üç gün önce İbrahim Hatipoğlu, Cenk Ergün ve Abdullah Kavukcu; Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferi için İtalya'ya çıkarma yapmıştı.

İtalya ve Türkiye'den çeşitli kaynaklar transferinde mutlu sonla tamamlandığını iddia etse de görüşmeler uzadı. Sarı-kırmızılıların Roma ile pazarlıklara devam ettiği iddia edildi.

DI MARZIO: ZALEWSKI, ROMA'DA KALDI

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan gelen teklifi geri çevirdiğini ve Roma'da kalmaya karar verdiğini duyurdu.

Di Marzio haberinde şu ifadelere yer verdi:

Zalewski Roma'da kalmayı tercih ediyor. Galatasaray, Polonyalı oyuncu için çalışıyordu ve Türk kulübünün temsilcileri 12 Eylül Perşembe sabahı şehre ulaştı. Çok önemli finansal teklife rağmen oyuncu Roma'da kalmak istiyor. Geçtiğimiz birkaç saat içinde, Türk kulübünün bir temsilcisi Roma ile bir anlaşma yapmak üzere Roma'ya geldi. Piyasanın yakında kapanacağı (13 Eylül) göz önüne alındığında zamana karşı bir yarış. Böylece, görüşmenin sonunda Roma, Galatasaray ile fiilen anlaşmaya varmış oldu. Ancak Polonyalı, çok önemli finansal teklife rağmen Daniele De Rossi'nin soyunma odasında kalmayı tercih etti. Galatasaray başka oyuncuları da düşünüyor. Napoli'den Mario Rui'nin adı hala geçiyor ama sadece bu değil: son fikir Milan'dan Fode Ballo-Toure olabilir. Milan ve bir Galatasaray temsilcisi arasında Milano'da bir görüşme yapabilir ve bu bir son dakika çözümü olabilir.