Galatasaray - Rizespor maçı canlı | Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Galatasaray Çaykur Rizespor Süper Lig Okan Buruk Canlı Maç İzle Canlı Skor Mauro Icardi
Galatasaray - Rizespor maçı canlı | Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
Galatasaray - Rizespor maçı canlı izle

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Rizespor ile kozlarını paylaşacak. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ve İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, mutlak 3 puan için RAMS Park Stadyumu'nda yer alacak. Arda Kardeşler, kritik maçta düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'leri ve hakem kadrosu merak konusu oldu. Peki, Galatasaray - Rizespor maçı ne zaman? Hangi kanalda? Victor Osimhen maçta süre alacak mı?

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta heyecanı devam ediyor. Galatasaray ile Rizespor, RAMS Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da yeni transfer Osimhen'in süre alması bekleniyor. Adana Demirspor maçında sakatlanan Icardi ve Milli arada sakatlanan Hakim Ziyech, Rizespor'a karşı süre alamayacak. Maçın yayın bilgileri, muhtemel 11'i ve hakem kadrosu merak konusu oldu. Peki, Galatasaray - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Rizespor maçı 14 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak. Müsabaka beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Maçın canlı yayın anlatımına kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

GALATASARAY - RİZESPOR MAÇI BİLET FİYATLARI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 5. Hafta maçında, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Çaykur Rizespor takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Müsabakanın bilet fiyatları futbolseverler tarafından araştırılıyor. İşte Galatasaray - Rizespor maçı bilet fiyatları...

Galatasaray - Rizespor maçı canlı | Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11'ler - Resim : 1

TRENDYOL SÜPER LİG GÜNCEL PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY - RİZESPOR MAÇI CANLI SKOR TAKİP İÇİN TIKLAYIN

ARDA KARDEŞLER DÜDÜK ÇALACAK!

Galatasaray ile Rizespor arasında oynanacak kritik müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Dördüncü hakem ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

GALATASARAY - RİZESPOR 45. RANDEVU

Galatasaray ile Rizespor, Süper Lig’de bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Galatasaray 30 kez sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Karadeniz ekibi ise 7 galibiyet kazandı. 7 mücadele de berabere sona erdi. Galatasaray'ın 106 golüne, Rize ekibi 46 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmaları Galatasaray, 6-2 ve 1-0’lık skorlarla kazandı.

Galatasaray - Rizespor maçı canlı | Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11'ler - Resim : 2

GALATASARAY'DA 2 EKSİK

Trendyol Süper Lig'de 3 maçta 3 galibiyet alarak iyi bir başlangıç yapan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Adana Demirspor maçında pas verdiği sırada sakatlanan Mauro Icardi ile Fas Milli Takımı kadrosunda sakatlanan Hakim Ziyech maçta süre alamayacak. Yeni transfer İsmail Jakobs'un maçta süre alması beklenmezken, Nijeryalı golcü Osimhen'in maçta süre alması bekleniyor.

Galatasaray - Rizespor maçı canlı | Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Muhtemel 11'ler - Resim : 3

GALATASARAY - RİZESPOR 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Victor Osimhen.

Rizespor: Ivo Grbic, Taha Şahin, Mocsi, Alikulov, Hojer; Akintola, Papanikolaou; Varesanovic, Olawoyin, Zeqiri; Sowe