Galatasaray istemişti! Youssouf Fofana, Milan'a imza atıyor

Galatasaray Transfer Futbol
Galatasaray istemişti! Youssouf Fofana, Milan'a imza atıyor

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Youssouf Fofana, Milan'a imza atıyor.

Galatasaray'da orta saha arayışları sürerken bir dönem gündeme gelen Monaco'nun Fransız orta saha oyuncusu Youssouf Fofana, Milan'a imza atıyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Milan, Fofana'yı 20 milyon euro ve bonuslar karşılığında kadrosuna katmak üzere. Fonseca'nın istediği Fofana için Monaco ile görüşmelerin hız kazandığı ve EURO 2024'ün ardından Fofana ile resmi imzaların atılabileceği iddia edildi.

Suudi Arabistan'dan teklif alan Ismael Bennacer'in takımdan ayrılacağı ve Cezayirli futbolcunun yerini Fofana'nın alacağı vurgulandı.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Monaco'da forma giyen Youssouf Fofana bir dönem Galatasaray'ın da gündemine girmişti. Sarı-kırmızılıların Monaco ile görüşmelere başladığı fakat yaklaşık 30 milyon euroluk bonservis talebinin Galatasaray'a geri adım attırdığı ifade edilmişti.

Galatasaray istemişti! Youssouf Fofana, Milan'a imza atıyor - Resim : 2

FOFANA'NIN PERFORMANSI

Monaco'da geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 35 karşılaşmada görev yapan Youssouf Fofana bu maçlarda 4 gol atıp 4 asist yaptı. Fransa A Milli Takım havuzunda yer alan ve şu anda EURO 2024'te bulunan Fofana'nın Monaco ile sözleşmesi 2025 Haziran'da sona erecek.

Transfermarkt verilerine göre Youssouf Fofana'nın güncel piyasa değeri 30 milyon euro...