Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Hatay maçı canlı yayın bilgileri - Süper Lig haberleri...

Galatasaray Hatayspor Süper Lig
Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Hatay maçı canlı yayın bilgileri - Süper Lig haberleri...

Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonu Galatasaray-Hatayspor maçıyla açılıyor. Lig'de heyecan tekrar başlıyor. Peki GS-Hatay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de heyecan yeniden başlıyor. 2024-25 sezonunun ilk maçında son şampiyon Galatasaray, Hatayspor'u Rams Park'ta konuk edecek. Futbolseverler bu maç ve Süper Lig ilk hafta fikstürüyle ilgili araştırmalarına çoktan başladı. Öte yandan ilk hafta maçlarının hakemleri de açıklandı. Peki GS-Hatay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Hatayspor maçı biletleri satışa çıktı mı? Tüm detaylar haberimizde...

YENİ SEZON GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇIYLA AÇILIYOR

Süper Lig'in 1. haftasının ilk maçında Galatasaray-Hatayspor karşılaşması oynanacak. Mücadele 9 Ağustos 2024 günü saat 21.00'de başlayacak ve sarı-kırmızılıların ev sahipliğinde Rams Park'ta oynanacak.

GALATASARAY 2024-25 TRANSFERLERİ

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, kadro istikrarıyla göze çarpıyor. Yıllardır kalesini koruyan Fernando Muslera ile yola devam eden sarı-kırmızılılar, yine iki yıldır Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira, Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens gibi isimlerle kadro iskeletini korudu. Ancak eski isimlerle yola devam edilmesi, Wilfried Zaha, Derrick Köhn gibi transferlerin sorgulanmasına neden oldu.

Erden Timur'un ayrılığı sonrası transferde geç kalmakla suçlanan Galatasaray yönetimi, şu ana kadar Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara transferlerini resmileştirdi.

SÜPER KUPA'DA BEŞİKTAŞ'A 5-0 KAYBETTİ

Okan Buruk yönetiminde iki sezondur çok başarılı bir performans ortaya koyan ve geçtiğimiz yıl 102 puanla rekor kıran Galatasaray, bu sezona ise iyi başlamadı.

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta oynanan Süper Kupa Finali'nde ezeli rakibi Beşiktaş'a karşı 5-0'lık ağır bir yenilgiyle sahadan ayrıldı. Beklenmedik skor sonrası Galatasaray'da gözler Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU KRİZİ

Galatasaray'ın Beşiktaş'a 5-0 kaybettiği Süper Kupa maçının devre arasında Kerem Aktürkoğlu krizi yaşandığı iddia edildi. Oyundan alınmasına tepki gösteren futbolcunun soyunma odasındaki tavırlarından sonra iplerin koptuğu bildirildi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Derrick Köhn ile birlikte Spartak Moskova'ya satılacağı, ayrıca maç sonu gerilim yaşayan Wilfried Zaha'nın da eski takımı Crystal Palace'a döneceği belirtildi. Galatasaray'ın kasasına bu üç ayrılıktan 30 milyon euro civarında para girmesi bekleniyor.

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI BİLETLERİ

Rams Park'ta oynanacak olan Galatasaray-Hatayspor maçı biletleri 6 Ağustos'ta satışa çıktı. Sarı-kırmızılıların açıklamasında "Futbol takımımız Trendyol Süper Lig 1. Hafta maçında, 9 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21.00’de Atakaş Hatayspor takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri 6 Ağustos Salı günü saat 16.00 itibarıyla GS Logolu passolig kartlarına passo.com.tr ve passo uygulamasından satışa sunuldu." ifadeleri kullanıldı. Taraftarlardan yoğun ilgi gören biletlerin tamamının tükendiği öğrenildi.

SÜPER LİG'DE İLK HAFTANIN HAKEMLERİ

9 Ağustos Cuma:

21.00 Galatasaray-Atakaş Hatayspor: Turgut Doman

10 Ağustos Cumartesi:

19.15 Kasımpaşa-Konyaspor: Muhammet Ali Metoğlu

21.45 Antalyaspor-Göztepe: Zorbay Küçük

21.45 Fenerbahçe-Adana Demirspor: Atilla Karaoğlan

11 Ağustos Pazar:

19.15 Sivasspor-Trabzonspor: Cihan Aydın

21.45 Corendon Alanyaspor-ikas Eyüpspor: Oğuzhan Çakır

21.45 Samsunspor-Beşiktaş: Ali Şansalan

12 Ağustos Pazartesi:

21.00 Çaykur Rizespor-RAMS Başakşehir: Direnç Tonusluoğlu

21.00 Sipay Bodrum FK-Gaziantep FK: Mehmet Türkmen

GALATASARAY'DA JELERT VE SARA OYNAYACAK MI? HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Gabriel Sara, Mertens, Hakim Ziyech, Barış Alper, Icardi

HATAYSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Burak, Cemali, Massanga, Görkem, Hodzic, Bamgboye, Fernandes, Strandberg.