Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig Galatasaray Beşiktaş
Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Galatasaray - Beşiktaş maçı canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray ile Beşiktaş, 10. hafta maçında karşı karşıya gelecek. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Galatasaray - Beşiktaş maçı öncesi detaylar merak ediliyor. Özellikle maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'leri ve bilet fiyatları araştırılıyor. Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park Stadyumu'nda 52 bin seyirci önünde oynanacak maç heyecanla bekleniyor. Maçın tüm detayları futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Özellikle maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı 28 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacak. Müsabaka beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Galatasaray - Beşiktaş derbi maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Berkan Kutlu, Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Roland Sallai, Osimhen

Beşiktaş: Göktuğ Baytekin, Svensson, Udokhai, Emirhan Topçu, Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Ernest Muçi(Rashica), Semih Kılıçsoy, Immobile

Galatasaray - Beşiktaş maçı derbi

EN KRİTİK VİRAJ

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşılaşacak. Müsabaka derbi olmasının yanı sıra zirve yarışını da yakından ilgilendiriyor. Galatasaray maç fazlasıyla 25 puanda bulunuyor. Beşiktaş ise 1 maç eksiği ile 20 puanla 2. sırada yer alıyor. Galatasaray kazanması halinde bay haftasından önce puan farkını 8'e çıkaracak. Beşiktaş ise kazanması halinde puan farkını 2'ye indirecek ve Galatasaray'ın Bay geçtiği haftada da galip gelerek zirveye yerleşmek istiyor.

Galatasaray Beşiktaş maçı derbi

DERBİDE KİM EKSİK? GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'TA SAKATLIK VE CEZALILAR

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın