Eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'dan Fenerbahçe derbisi yorumu

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray
Eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'dan Fenerbahçe derbisi yorumu

Eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, sarı-kırmızılıların hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacağı derbiyi değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev maç öncesinde sarı-kırmızılıların Brezilyalı efsanesi Felipe Melo, derbiyi yorumladı.

TRT Spor'a konuşan Melo, "Galatasaray'ın çok önemli oyuncuları var. Osimhen çok ses getiren önemli bir oyuncu ama benim bu maçtaki favorilerimin en başında Barış Alper Yılmaz geliyor. Bence Kadıköy'de kilit oyuncu Barış Alper Yılmaz olacak." dedi.

"Lucas Torreira ile kıyaslanmasının doğru olmadığını söyleyen Brezilyalı, "Farklı tip oyuncularız. Galatasaray'daki Felipe Melo, bir sezonda 16 gol atmıştı, karşılaştırmak doğru değil aslında. Galatasaray'ın Kadıköy şampiyonluğunu hatırlayalım; Selçuk - Melo ikilisi totalde 40 gole yakın katkıda bulundu. Tarihin en önemli ikilisiydik diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Felipe Melo, görev verilmesi halinde Galatasaray'a hizmet etmek istediğini söyledi.

"Galatasaray'a hizmet etmeyi mutlaka isterim. Yöneticilik, sportif direktörlük, antrenörlük anlamında isterim. Hangi pozisyon olursa mutlaka Galatasaray'a hizmet etmek isterim. Galatasaray taraftarının yeri bende inanılmaz ayrı ve onları çok özledim. Rio'da Galatasaray için çarpan bir kalp var. Her maçı takip ediyorum. Umarım Galatasaray taraftarı beni hiç unutmaz çünkü ben onları hiç unutmuyorum. En büyük Cimbom!"

Galatasaray'da geçirdiği dört sezonda 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupası kazanan Melo; 154 maçta forma giydi ve 18 gol, 12 asistlik katkı gösterdi.