Dursun Özbek Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye getiremediği yıldıza imza attırıyor

Galatasaray Futbol Süper Lig Transfer
Dursun Özbek Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye getiremediği yıldıza imza attırıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme son olarak Ghislain Konan geldi. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile yollarını ayıran ve bonservisini alan Fildişi sol bekin sarı-kırmızılı takıma önerildiği, Dursun Özbek ve kurmaylarının da bu ismi değerlendirmeye aldığı öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcu, Jorge Jesus döneminde uzun süre Fenerbahçe'nin de gündeminde yer almış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz gün Suudi ekibi Al Nassr ile yollarını ayıran Fildişili sol bek Ghislain Konan'ın menajerinin oyuncusunu sarı-kırmızılı takıma önerdiği, Takvim'de yer alan haberde yönetimin de teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Milli aradan sonra 3-5-2 sistemine dönmeyi düşünen teknik direktör Okan Buruk'un kanat mevkiinde de forma giyebilmesinden dolayı 28 yaşındaki yıldız ismin transferine sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Dursun Özbek Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye getiremediği yıldıza imza attırıyor - Resim : 2

Temmuz 2022'de Reims'den Körfez ekibine transfer olan Konan, geçen sezonu ise kiralık olarak Al Fayha'da geçirmişti. Konan, Al Nassr formasıyla toplamda 37 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu maçlarda 5 asiste imza attı. 28 yaşındaki futbolcuya güncel verilere göre 6 milyon euro değer biçiliyor.