Federico Chiesa’nın yeni adresi ortaya çıktı

Galatasaray Transfer Son Dakika Spor Haberleri
Federico Chiesa’nın yeni adresi ortaya çıktı

Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen ve Juventus’tan ayrılması kesinleşen Federico Chiesa’nın İngiltere’ye gideceği ortaya çıktı.

Şu ana kadar Batshuayi, Jelert ve Gabriel Sara gibi isimleri renklerine bağlayan Galatasaray’da gözler bir yandan yeni transferlere çevrilirken diğer yandan Köhn, Zaha, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu’nda son derece sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kerem Aktürkoğlu ve Köhn için Spartak Moskova ile prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılılarda Zaha’nın eski takımı Crystal Palace’a döneceği belirtilirken Kerem-Zaha ayrılıklarıyla kanat forvet bölgesinde sıkıntı yaşayacak Okan Buruk’un sol ön için çalışmalara başladığı bildirildi.

İKİ KULÜP ANLAŞSA BİLE…

Tiago Motta’nın gelişiyle yeniden yapılanan Juventus’ta gözden çıkarılan Chiesa için girişimlerde bulunan Cimbom’un Serie A devine 10 milyon euro teklif ettiği iddia edilirken Juventus’un 15 milyon euroda direttiği kaydedildi.

Motta’nın planları arasında yer almayan Chiesa’nın Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığı ifade edilirken, Cenk Ergün’ün 26 yaşındaki futbolcuyu ikna turuna çıktığı öğrenildi.

Galatasaray’ın Chiesa flörtü hakkında Kontraspor’a açıklamalarda bulunan Lian Sports Grubu tecrübeli oyuncuyla ilgili ‘Chiesa Galatasaray’ın teklifini kabul etmedi’ bilgisini paylaştı. Chiesa’nın İngiltere’ye gideceğini söyleyen menajerler Galatasaray’a kapılarını kapatırken, Juventus’un; Tottenham, Brighton, Chelsea ve Manchester United gibi takımlarla görüştüğü anlaşıldı.