Adrien Rabiot için İtalya'dan flaş Galatasaray iddiası!

Adrien Rabiot için İtalya'dan flaş Galatasaray iddiası!

İtalya'dan La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın Juventus'tan ayrılan Adrien Rabiot için menajeri ile görüşme halinde olduğunu iddia etti.

Bu sezon kadrosunu Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara ile güçlendiren Galatasaray orta sahaya bir takviye daha yapmak için harekete geçti.

İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Galatasaray; Adrien Rabiot'u transfer etmek için yıldız oyuncunun menajerliğini de yapan annesi Veronique Rabiot ile görüşmelerini sürdürüyor.

Habere göre Galatasaray dışında Arsenal, Chelsea, Manchester United ve Liverpool da Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak isterken Chelsea'den Connor Gallagher'ı transfer etmek isteyen Atletico Madrid'in Rabiot'tan vazgeçtiği bilgisine yer verildi.

Adrien Rabiot için İtalya'dan flaş Galatasaray iddiası! - Resim : 2

Haberde şu ifadeler yer aldı:

Rabiot gibi teknik bir oyuncu, fiziksel olarak güçlü ve aynı zamanda uluslararası düzeyde deneyimli bir profilin sıfır maliyetle birçok kulübü cezbedebileceği açık.

Aralarında Real Madrid'in de bulunduğu olası taliplerini caydıran detaylar, transferi pek kolay kılmıyor.

Bayan Rabiot, birkaç takımla temaslarını teyit ederken, "Bazı kulüplerle konuşuyorum, başka hiç kimse benim adıma konuşmamalı" demişti. Bunların arasında Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United ve Galatasaray da vardı. Listeden çıkarılan ise Gallagher'ı Chelsea'den alacak olan Atletico oldu.

Adrien Rabiot için İtalya'dan flaş Galatasaray iddiası! - Resim : 3

Adrien kendini yeni bir gerçeklikle ölçme şansından etkileniyor ve Ligue 1 ve Serie A'dan sonra Premier Lig, üst düzey bir kariyer için pastanın üzerindeki krema olacak. O halde Türkiye Süper Ligi'ne bir tür 'küme düşme' daha az olası. Ancak ve paranın yolları sonsuz...