Yunus Emre Konak: Thomas Frank'la aramız iyi beni daha çok oynatacak

Brentford İngiltere Premier Lig Spor Haberleri
Yunus Emre Konak: Thomas Frank'la aramız iyi beni daha çok oynatacak

Sivasspor'dan Premier Lig ekibi Brentford'a transfer olan 18 yaşındaki Yunus Emre Konak "Teknik direktörle aramız iyi. Beni oynatmaya başladı. Daha çok süre alacağıma inanıyorum. " ifadelerini kullandı.

Altyapısından yetiştiği Sivasspor'da geçen sezon ilk kez profesyonel olan 18 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'in ilk yarısında forma giydiği 17 maçta sergilediği performansın ardından Premier Lig'in yolunu tuttu.

ÇOK TALİHSİZ BİR SAKATLIK YAŞADI

On sekiz yaşına girdikten bir gün sonra yaklaşık 4,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Brentford'a transfer olan Yunus Emre'nin İngiltere kariyeri şanssız bir şekilde başladı. Antrenmanda yaşadığı sakatlığın ardından tendonu kopan genç oyuncu, uzun bir süre sahalarda uzak kaldı.

5 MAÇTA 45 DAKİKA OYNADI

Tedavi sürecini iyi geçiren Yunus Emre, bu sezon İngiltere Lig Kupası'nda Colchester United'ı 1-0 yendikleri ikinci tur maçının 89. dakikasında oyuna girerek ilk kez Brentford forması giydi. Yunus Emre Konak, bu sezon 3'ü Premier Lig'de, 2'si de İngiltere Lig Kupası'nda olmak üzere görev yaptığı 5 maçta 45 dakika sahada kaldı.

TEKNİK DİREKTÖRLE ARAMIZ ÇOK İYİ

Yunus Emre Konak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Brentford'a transfer olduktan sonra ciddi bir sakatlık yaşadığını belirterek, "Adaptasyon ve sakatlık sürecim çok iyi geçti. İngiltere'de kariyerim çok iyi gidiyor. Teknik direktörle aramız iyi. Beni oynatmaya başladı. Daha çok süre alacağıma inanıyorum. Kendime güveniyorum. İdmanlarda elimden geleni yapıyorum." ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR BENİ SEVİYOR

Bu sezon daha fazla forma şansı bularak kendisini ispatlayacağını vurgulayan Yunus Emre, "Orada rahatım. Öz güven çok önemli. Bana öz güven veriyorlar. Brentford taraftarları beni seviyor. Ben de onları çok seviyorum. İnşallah Yunus Emre Konak için çok iyi bir kariyer olacak. Orada başarılı olarak basamakları çıkacağıma inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın