Wanda Nara'dan Mauro Icardi'ye şok

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve Wanda Nara çiftinin ayrılığından sonra birbirinden şaşırtıcı gelişmeler yaşandı.

Wanda Nara'ın avukatı, katıldığı bir canlı yayında Icardi'nin Wanda'ya ekonomik baskı yaptığını ve kredi kartlarını bloke ettiğini açıklamıştı.

Wanda Nara, Icardi ile aldattığı oğullarının babası Maxi Lopez'le bir araya gelmiş ve geçirdikleri bir günün her anını takipçileriyle paylaşmıştı.

ÇOCUKLARIN OKUL MASRAFI MAXI LOPEZ'DEN

Wanda'nın paylaşımlarından biri Arjantin'de okula başlayacak olan kızlarının okul malzemelerinin olduğu paylaşımdı. İddiaya göre Wanda Nara, çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez'e ödetti ve bu paylaşım da Icardi'yi provoke etmek içindi.

Icardi'nin kredi kartlarını bloke ettiği Wanda Nara, sosyal medyadan Maxi Lopez'e çocukların okul malzemelerini satın aldığı için teşekkür etti. Zamanında Wanda, Maxi Lopez'i takım arkadaşı olan Mauro Icardi ile aldatmış ve çiftin evlilikleri sona ermişti.

Arjantin'de konuşulan bir diğer gündem ise Nara-Icardi çiftinin çocuklarının okullarının ödemesi. "Paparazzi" dergisine göre Wanda Nara, Icardi’den olan kızları Isabella ve Francesca'yı ülkenin en pahalı koleji olan Buenos Aires'teki Lincoln Koleji'ne yazdırma kararı aldı.

Kolejin haber olma nedeni ise fiyatının aylık 2 ila 2.5 milyon peso yani yaklaşık 2 bin 150 dolar arasında değişiyor olması.

Çiftin kızları Isabella ile Francesca'nın geçen yıl Fred'in oğluyla beraber gittikleri İstanbul'daki özel okulun aylık fiyatı, 16 bin 950 dolar yani yaklaşık 600 bin TL-yıllık yaklaşık 7 milyon TL'ye denk geliyor.

Mauro Icardi Galatasaray Futbol Süper Lig