Toni Kroos'tan Manchester United itirafı!

34 yaşındaki futbol ikonu, kariyerine dair bilinmeyen bir sırrı itiraf etti. Alman futbolcu Real Madrid ile anlaşmadan önce Manchester United ile anlaştığını açıkladı.

34 yaşındaki futbol ikonu, kariyerine dair bilinmeyen bir sırrı itiraf etti.Toni Kroos, Real Madrid'e imza atmadan hemen önce Manchester United ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kroos,

"2014 yılında Bayern Münih'te oynarken, Real Madrid ile sözleşme imzalamadan hemen önce Manchester United ile anlaşmıştım. Sonra David Moyes'u görevden aldılar ve takımın başına Louis van Gaal'i getirdiler. Bunun ardından karşılıklı olarak transferden vazgeçtik." ifadelerini kullandı.

İkili daha önce 2010-11 sezonunda Bayern Münih'te birlikte çalışmış ve Hollandalı çalıştırıcı o dönem genç futbolcu statüsünde olan Toni Kroos'u 10 numara ve sol kanat bölgelerinde görevlendirmişti. Asıl çıkışını merkez orta saha olarak yapan Alman eski futbolcuyla, van Gaal'in yıldızı hiç barışmadı.

İspanyol devi Real Madrid, Toni Kroos'u kadrosuna kattığı tarihten sonra 5'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 34 kupa kaldırdı. Manchester United ise o tarihten itibaren menajer değişikliklerine devam etti ve Alex Ferguson'lu günlerine geri dönemedi.

Futbol Real Madrid Manchester United İngiltere Premier Lig İspanya La Liga UEFA Şampiyonlar Ligi Almanya Milli Futbol Takımı