Sağır eden ses! "Stephen Appiah"

Ses, daha yüksek ses, en yükses ses. Steven Appiah'ın Fenerbahçe kariyerinde attığı golleri açıp izlerseniz, hepsinin bir ortak noktası olduğunu görürsünüz. Appiah'ın gollerinden sonra, Kadıköy yıkılırdı...

Juventus zamanında bulduğu ve o dönem takım arkadaşlarını arıyormuş gibi yaptığı o hareket, Appiah ile özdeşleşmişti. Eli kulağında bir Appiah gördüğünüz anda spikerin sesi bir anda kaybolurdu.
Appiah için Galatasaray maçları her zaman çok özeldi. Kariyerinin başlarında Galatasaray ile 1 ay antrenmanlara çıktı. Ancak ekonomik sorunlar nedeniyle dönemin yönetimi tarafından istenmedi.

Daha sonra bu konuyla ilgili,

"Galatasaray beni iyi ki istememiş. Beni almamaları şansım oldu. Eğer Türkiye'de kalsaydım Juventus'a kadar yükselemezdim." dedi.

Appiah 2005'te Fenerbahçe'ye imza attı ve intikam vakti geldi. Appiah, 7 Galatasaray derbisine çıktı ve 2 gol 2 asistle oynadı. 2006'da Fenerbahçe'nin 4-0 kazandığı derbide attığı gol ise onu derbi tarihinin efsane futbolcularından birisi yaptı.

Golünü attığı, elini kulağına götürdü ve gerisi bildiğiniz gibi. Muhteşem bir ses ve Del Piero'ya eli kulağında selam gönderen Appiah.

Futbol Fenerbahçe Süper Lig Juventus İtalya Serie A