Nuri Şahin rüştünü ispatladı

Karakter, azim, disiplin. Nuri Şahin, henüz 36 yaşında Dortmund'un başında harika işlere imza atıyor. Şampiyonlar Ligi'nde lider, Bundesliga'da ise 5 haftada tek yenilgisi var...

Dortmund'un oyununu izleyenler, Nuri'nin oyun tarzını ve takımın halini Kloop'un Dortmund'una benzetiyorlar. Aslında iki teknik adamın da başarıya giden yolda inandıkları tek şey var, disiplin.
Kloop döneminde takımda uygulanan cezalar artarak Nuri Şahin döneminde de uygulanıyor.

Oyuncular, antrenmanlara geç kaldığında dakika başına 100 euro, takım toplantısı kaçırdıklarında 5000 euro ve tesislerde taraftarlara imza vermedikleri zaman da 2000 euro ceza ödüyorlar.

Futbolculuk kariyerinde Mourinho, Kloop ve Brendan Rogers gibi isimlerle çalışan ve Alman futbol disiplini ile yetişen Nuri Şahin'in futbol bilgisi çok üst seviye.

Dortmund'un başına geçmeden önce 6 ay boyunca Terzic'in yardımcılığını yapması ve takımı birlikte Şampiyonlar Ligi finaline taşımaları Nuri Şahin'in Dortmund'un başına, ona yakışır şekilde geldiğini gösteriyor.

Sizce Nuri Şahin ileri seviye bir teknik direktör olabilecek mi? Daha fazla içerik ve haber için Kontrasporweb'i takip etmeyi unutmayın.

Futbol Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi Jose Mourinho Bundesliga