Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Ernest Muçi, Premier Lig yolcusu

Ernest Muçi, Beşiktaş'a veda ediyor. van Bronckhorst tarafından iki resmi maçta da süre verilmeyen Arnavut futbolcu için Aston Villa'nın teklifi kabul edildi. Ernest Muçi, İngiliz ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! 15+4 milyon euroya Premier Lig'e gidiyor...

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon devre arasında 10 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Ernest Muçi, bu sezon Rafa Silva'nın gerisinde kaldı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından Süper Kupa'daki Galatasaray maçında yedek kulübesinde bekletilen Arnavut futbolcu, Süper Lig'in ilk haftasındaki Samsunspor karşılaşmasında da süre alamadı.

Hollandalı çalıştırıcı, Ernest Muçi'yi beğenmesine rağmen tercihini Rafa Silva'dan yana kullandı.

Formayı Portekizli yıldıza kaptıran Ernest Muçi için Beşiktaş, Aston Villa’nın teklifi kabul etti. Premier Lig ekibi, siyah-beyazlılara 15+4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Aston Villa ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Arnavut futbolcu, İngiliz ekibinden 2.5 milyon euro senelik ücret alacak.

Van Bronckhorst, Samsunspor maçı sonrası Muçi hakkında sorulan soruya da şu yanıtı vermişti: “Oyuncu değişikliklerini yapan benim. Güçlü ve derin bir kadromuz var. Gerektiği zaman kullanacağız. Bugün özelinde değişiklikler böyle oldu”

Beşiktaş Süper Lig Futbol