Victor Osimhen haberleri | Son dakika Osimhen Galatasaray haberi

Victor Osimhen Galatasaray Son Dakika
Victor Osimhen haberleri | Son dakika Osimhen Galatasaray haberi
Victor Osimhen haberleri, Osimhen kimdir?

Victor Osimhen transfer haberi Türkiye'de oldukça büyük gündem yaratmıştı. Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Victor Osimhen ile ilgili tüm haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Osimhen son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Victor Osimhen, Türkiye'ye transferi ile tüm dünyada ve ülkemizde büyük heyecan yaratmıştı. Sezona başlangıç performansı ile de beğeni toplayan Osimhen, Napoli'den 1 sezon kiralık olarak Galatasaray'a katılmıştı. Chelsea, PSG gibi dünya devi kulüplerin peşinde koştuğu Victor Osimhen ile ilgili haberler futbolseverler tarafından merak ediliyor. Osimhen son dakika gelişmelerine kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Victor Osimhen haberleri

VICTOR OSIMHEN KİMDİR?

Victor Osimhen, 29 Aralık 1998 yılında Logos, Nijerya’da dünyaya gelmiştir. 186 cm boyundaki Osimhen, forvet olarak görev yapmaktadır ve Napoli forması giymektedir. Nijerya Milli Takımı formasıyla 35 maçta süre alan Osimhen 21 gol kaydetmiştir. Sağ ayaklı olan Osimhen, gücü ve hızı ile ön plana çıkmaktadır. Wolfsburg, Charleroi, Lille ve Napoli formalarıyla boy göstermiş, son olarak Napoli ile şampiyonluk yaşamıştır. Galatasaray'a gelmeden önce kariyerinde 223 maça çıkan Osimhen, 114 gol 28 asist ile oynamıştır. Bu sezon Galatasaray'da ise 4 maça çıkan Victor Osimhen, 2 gol 4 asist üretmiştir.

VICTOR OSIMHEN HABERLERİ | SON DAKİKA OSIMHEN HABERİ - TIKLA