Van Bronckhorst İsmail Kartal'ın karşısına çıkamayan sol beki istedi! İki maçta 6 yemişlerdi

Beşiktaş
Van Bronckhorst İsmail Kartal'ın karşısına çıkamayan sol beki istedi! İki maçta 6 yemişlerdi

Sol bek arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un şu anda bonservisi elinde olan ve daha önce PSV, Vitesse, Hoffenheim, Twente gibi takımların formasını giyen 30 yaşındaki oyuncuyu istediği ortaya çıktı.

Transferin atak ekibi Beşiktaş sağ bek için tüm önemli isimleri radarına aldı. Kartal'ın son bombası bonservisi elinde olan Joshua Brenet. Hollanda altyapısında yetişen 30 yaşındaki Brenet, Teknik Direktör Van Bronckhorst nedeniyle Beşiktaş'a sıcak bakıyor.

ŞU ANDA BONSERVİSİ ELİNDE

PSV Gençlik Akademisinde yetişen sağ bek PSV, Hoffenheim, Vitesse ve Twente'de futbol oynadı. Hollanda Milli Takımı ve alt milli takımlarında da forma giyen Brenet sağ kanat ve sol bekte de görev yapabiliyor. Brenet'in en büyük avantajı bonservisinin elinde bulunması. Hollanda doğumlu oyuncu, Curaçao asıllı olduğu için Curaçao Milli Takımında yer alıyor.

TWENTE KADROSUNDA YOKTU

Geçtiğimiz sezon Twente'de oynayan Brenet, İsmail Kartal liderliğindeki Fenerbahçe maçlarında görev alamamıştı. Sarı lacivertliler Hollanda ekibine iki maçta toplamda 6 gol atmıştı. (Fotomac)