Uğur Karakullukçu: Montella'nın ilk 11 kararının eleştirilmeyeceği bir maç olabilir

EURO 2024 Futbol

Kontraspor yorumcuları Serkan Korkmaz, uğur Karakullukçu ve Nebil Evren; Avusturya-Türkiye maçını Eurogol programında değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımı bu akşam saat 22.00'de Avusturya ile Leipzig'de karşılaşacak. Kontraspor yorumcuları Serkan Korkmaz, Uğur Karakullukçu ve Nebil Evren, kritik mücadeleyi Eurogol programında değerlendirdi.

"FİNAL HAYALİ KURABİLECEĞİMİZ BİR GELECEK VAR"

Kontraspor yorumcusu Uğur Karakullukçu, A Milli Takım'ın final hayali kurdurabilecek bir geleceğe sahip olduğunu belirterek, "Yarı final hayali kurabileceğimiz bir gelecek var. Final hayali bile kurabileceğimiz bir gelecek var. Favori miyiz? Değiliz. Hiçbir turda favori değiliz. Ama hepsinde de geçme şansımız var. Bunu da bilerek hareket etmemiz lazım. Başarılı oldukça kendine güveni gelen bir takımız." dedi.

MONTELLA İDDİASI: İLK KEZ ELEŞTİRİ OLMAYABİLİR

Avusturya'nın dinamik bir 11'e sahip olduğunu ifade eden Karakullukçu, Vincenzo Montella'nın sahaya süreceği 11'in ilk kez eleştiri almayacağını öne sürdü.

Karakullukçu, "İlk defa Montella’nın ilk 11 kararının eleştirilmeyeceği bir maç olabilir. Barış Alper’i sağda kullanmamız gereken bir maç. Kenan-Kerem arasında da Kerem’e daha yakın olabilirim bu maç özelinde. Arda Güler önde oynamalı. Bu maçta biraz daha tecrübeli oyuncu görmek daha makul olabilir. Kenan’ı görürsem ‘Niye oynamadı’ diye söylemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın