Türk spor basınının acı kaybı! Ercan Güven hayatını kaybetti

Spor Haberleri
Türk spor basınının acı kaybı! Ercan Güven hayatını kaybetti

Spor yazarı Ercan Güven geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Türk spor basınının duayen isimlerinden Ercan Güven geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Ercan Güven'in cenazesi 23 Eylül Pazartesi günü Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Ercan Güven aynı zamanda Milliyet Gazetesi Spor Servisi'nin eski müdürü Namık Sevik'in de yeğeniydi. Ailesine, sevdiklerine ve tüm Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

BAKAN BAK'TAN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, hayatını kaybeden spor yazarı Ercan Güven için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Osman Aşkın Bak, taziye mesajında, "Milliyet Gazetesi spor yazarı, Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi Ercan Güven'in vefat ettiğini derin bir teessürle öğrendim. Spor basınının usta kalemlerinden olan Ercan Güven'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, spor camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

TFF'DEN BAĞSAĞLIĞI MESAJI

Ercan Güven'in vefatı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'ndan başsağlığı mesajı yayınlandı: Türk basınının duayen isimlerinden spor yazarı Ercan Güven'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

1980'li yıllardan bu yana Milliyet gazetesinde görev yapan Güven spor basınına çok önemli katkılarda bulunmuştu.

Ercan Güven'in cenazesi 23 Eylül Pazartesi günü Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Merhum Ercan Güven'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, başta Milliyet Gazetesi olmak üzere tüm basın camiasına başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE'DEN MESAJ

Fenerbahçe'den yapılan başsağlığı mesajında şu ifadeler kullanıldı: Spor basınının önde gelen isimlerinden Ercan Güven’in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ercan Güven’e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

FAHRETTİN ALTUN'DAN TAZİYE MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanı Fahrettin Altun taziye mesajı yayınladı ve şu ifadeleri kullandı:

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat ettiğini öğrendiğimiz Milliyet Gazetesi spor yazarı, değerli gazeteci Ercan Güven’e Allah’tan rahmet diliyorum.

Merhum Ercan Güven’in ailesine sabır, sevenlerine ve medya camiamıza başsağlığı temenni ediyorum.