Transfer dönemi ne zaman bitecek? UEFA isim listesi ne zaman verilecek?

Transfer Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Jose Mourinho
Transfer dönemi ne zaman bitecek? UEFA isim listesi ne zaman verilecek?
UEFA son isim listesi tarihi ve transfer dönemi bitiş tarihi

Avrupa'da birçok ülkede transfer dönemi son buldu. Ülkemizde de hala devam eden transfer döneminin ne zaman son bulacağı merak konusu oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'in Avrupa kupalarına son kadrolarını vereceği son tarih de araştırılıyor. İşte detaylar...

2024-2025 sezonu transfer dönemi başladığından bu yana futbolseverler heyecanla takımlarına katılacak yeni isimleri takip ediyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte transfer döneminin sonuna gelindi. Transferin son günleri özellikle Süper Lig ekipleri için oldukça hareketli geçiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir Avrupa kupalarında yer alıyor ve kadro bildirimi için son gün de futbolseverler tarafından merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Transfer dönemi ne zaman bitecek? UEFA isim listesi ne zaman verilecek?

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

Avrupa'nın birçok ülkesinde transfer dönemi 30 Ağustos'ta son buldu. Ülkemizde ise transfer dönemi 13 Eylüle kadar devam edecek.

Transfer dönemi ne zaman bitecek? UEFA isim listesi ne zaman verilecek? - Resim : 1

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2024-2025 sezonu ara transfer dönemi 13 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve 11 Şubat tarihinde son bulacak.

UEFA KADRO BİLDİRİMİ SON TARİH NE ZAMAN?

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde, Başakşehir ise UEFA Konferans Ligi'nde yer alıyor. UEFA kadro bildirimi için son tarih 4 Eylül tarihinde saat 23:59'da son bulacak.

SÜPER LİG'E YILDIZ YAĞDI

2024-2025 sezonu transfer dönemi oldukça heyecanlı geçti. Özellikle Beşiktaş'ın transfer hamleleri gündeme oturdu. Beşiktaş'ta Ciro İmmobile, Rafa Silva, Paulista ve Joao Mario gibi yıldızlar kadroya eklenirken, Fenerbahçe'de Jose Mourinho ile birlikte Allan Saint Maximin, En Neysri, Sofyan Amrabat kadroya dahil edildi. Galatasaray ise Fenerbahçe'den Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Jelert, İsmail Jakobs ve dünyaca ünlü yıldız Victor Osimhen kadroya eklendi. Bu transferlerin ardından Süper Lig adeta yıldızlar geçidine döndü.