Trabzonspor'un yeni transferinde flaş gelişme: Fesih ve veda açıklaması

Trabzonspor Transfer Haberleri Transfer
Trabzonspor'un yeni transferinde flaş gelişme: Fesih ve veda açıklaması

Trabzonspor'un Atletico Madrid'den kadrosuna katmak için prensipte anlaştığı ve şehre getirdiği Stefan Savic, İspanyol devine veda etti.

Trabzonspor transfer çalışmaları kapsamında tecrübeli stoper Stefan Savic ile anlaşmaya varmış ve çarşamba akşamı Karadağlı stoperi şehre getirmişti.

33 yaşındaki savunmacı, Atletico Madrid'e veda mesajı yayınladı.

Savic mesajında, "Sevgili kırmızı-beyaz ailem, Madrid'den Atletico'muzdan vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum çünkü sahip olduğum her şeyi verdim. Bu formayı giymek ve bu kalkanı tüm bu zamana kadar savunma fırsatına sahip olduğum için sonsuza dek minnettar ve onur dolu olacağım. Ne 9 yıl ama! Her zaman hizmetinizdeyiz her zaman görüşürüz!" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid ise resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Stefan Savic ile karşılıklı sözleşme feshi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Yayınlanan mesajda, "Karadağlı, dokuz sezon ve 297 maçın ardından kulübümüze veda ediyor. Atletico Madrid ve Stefan Savić, oyuncunun sözleşmesinin feshi için anlaşmaya vardı. Karadağlı, kırmızı-beyazlı formayı savunarak dokuz sezon ve 297 maçın ardından kulübümüzden ayrıldı. Balkan stoperi Temmuz 2015'te Atlético de Madrid'e geldi ve ilk resmi maçına aynı yılın 22 Eylül'ünde Getafe'yi 2-0 yendikleri maçta çıktı. O zamandan beri 297 maç oynadı, üç gol attı ve üç asist yaptı. Performanslarıyla Avrupa Ligi ve 2018 Avrupa Süper Kupası'nın yanı sıra şampiyonanın en iyi stoperlerinden biri olarak öne çıktığı LaLiga 2020/21'in fethine önemli katkılarda bulundu. Atlético de Madrid, Stefan Savić'e bu dokuz yıl boyunca kulübe olan bağlılığı için teşekkür ediyor ve ona gelecek için en iyisini diliyoruz." sözlerine yer verildi.