Trabzonspor’da transfer harekatı hızlandı: Savic’ten sonra Wesley Hoedt için teklif yapıldı

Trabzonspor Son Dakika Transfer Spor Haberleri Transfer Haberleri
Trabzonspor’da transfer harekatı hızlandı: Savic’ten sonra Wesley Hoedt için teklif yapıldı

Trabzonspor’da transfer gündemi gelenler ve gidenler açısından çok yoğun. Savunmanın merkezi için iki hamle yapacak olan Fırtına'da bu noktalar için Stefan Savic'in ardından İngiltere'de görev yapan bir stoper için de temas kuruldu.

Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. İki günde üç ayrılığı KAP'a bildiren bordo-mavililer, sağ bek için Malheiro'yu bitirme noktasına getirirken, stoper için de gaza bastı.

Atletico Madrid'in ayrılması halinde kolaylık sağlayacağı Stefan Savic'e resmi teklif yapan Fırtına, bu transferi bitirmek için ciddiyken, eş zamanlı olarak Championship'ten bir savunmacı için de kapıyı çaldı.

Wesley Hoedt için temas kuruldu

Watford'da görev yapan 30 yaşındaki Wesley Hoedt için ilk adımı atan bordo-mavili kulüp, Hollandalı futbolcu için temas kurdu ve gelecek cevabı beklemeye başladı.

2022-23 sezonunda 2 milyon euro karşılığında Watford'a transfer olan Hoedt, burada iki sezonda 63 maça çıktı ve 4 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Bir dönem Hollanda Milli Takımı'nda da görev alan tecrübeli savunma oyuncusu 2017 yılında 6 kez turuncu formayı terletti.