Trabzonspor'da bir günde ikinci fesih!

Trabzonspor Son Dakika Spor Haberleri Transfer
Trabzonspor'da bir günde ikinci fesih!

Trabzonspor, Faslı kanat oyuncusu Mountassir Lahtimi'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Gün içinde Belçikalı sağ bek Thomas Meunier de sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılmıştı.

Trabzonspor, Mountassir Lahtimi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. 2022 yılında transfer edilen Faslı futbolcu, 10 maçta 156 dakikada giydiği bordo-mavili formayla gol ve asist katkısı üretemedi. Geçtiğimiz sezonu eski takımı Wydad Casablanca'da kiralık geçiren futbolcu ile yollar resmen ayrıldı.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan bildirimde, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Mountassir Lahtimi arasındaki 18.08.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir." denildi.

MEUNIER DE TEK TARAFLI FESHETTİ

Trabzonspor'da Belçikalı sağ bek Thomas Meunier de bugün sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldı.

Başkan Doğan, "Meunier’in sözleşmesindeki maddenin bitmesine 5 dakika kala oyuncudan mail geldi ve sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini bildirdi, oyuncuya ve gideceği kulübe bize haber vermedikleri için dava açacağız. Tüm hukuki haklarımızı kullanacağız. Burada durmak istemeyeni zorla tutmayacağız. Bu saatten sonra kendisinden geri dönüş olsa da şu an öyle bir bilgi geliyor ama hayır öyle bir şey söz konusu olmayacak. Dün gece bize ayrılacağını iletti." ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki sağ bekin, temmuzun 20'sine kadar sözleşmesini fesih etme hakkı vardı. Diğer taraftan Meunier'in Fransa'dan birkaç kulüple görüştüğü ve bunlardan birinin Lille olduğu öğrenildi.