Pendikspor, Bolu'da üç puana uzandı

Futbol Spor Haberleri 1. Lig Maç Sonuçları Boluspor Pendikspor
Pendikspor, Bolu'da üç puana uzandı

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor, deplasmanda Boluspor'u 2-1 mağlup etti.

Trendyol 1.Lig 5. hafta maçında Boluspor ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçı deplasman ekibi 2-1 kazandı.

Pendikspor dakika 43 ve 49'da Emeka Eze ile golleri buldu. Boluspor ise 80. dakikada Oğuz Kağan Güçtekin'in penaltı golüyle farkı bire indirse de bu gol puan için yeterli olmadı.

Pendikspor'dan Nuno Sequeira, 93. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla birlikte Pendikspor, puanını 9'a çıkarırken Boluspor 5 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki maçında Pendikspor, evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Boluspor ise deplasmanda Amed SF ile karşılaşacak.

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Erkan Özdamar, Gökmen Baltacı, Serdar Osman Akarsu

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Ali Ülgen (Dk. 64 Hakan Bilgiç), Oğuz Kağan Güçtekin, Berk Yıldız, Jefferson Nogueira Junior (Dk. 64 İshak Karaoğul), Paul Omo Mukairu (Dk. 85Anıl Koç), Naby Youssouf Oulare, Onur Ulaş, Daniel Avramovski (Dk. 90 İlhami Sıraçhan Nas) , Fethi Özer, Valdmiro Lameira (Dk. 46 Eren Aydın)

Siltaş Yapı Pendikspor: Burak Öğür (Dk. 66 Erdem Canpolat), Sequeirra, Hasan Kılıç, İbrahim Akdağ (Dk. 66 İbrahim Akdağ), Welinton, Berkay Sülüngöz, Mesut Özdemir, Gökcan Kaya, Bekir Karadeniz (Dk. 85 Erdem Çalık) , Eze (Dk. 85 Jetmir Topalli), Sandro Lima

Goller: Dk. 81 (P) Oğuz Kağan Güçtekin (Boluspor), Dk. 44, 49 Eze (Siltaş Yapı Pendikspor)

Sarı kartlar: Dk. 42 Berk Yıldız, Dk. 63 Daniel Avramovski, Dk. 90 Naby Youssouf Oulare (Boluspor), Dk. 88 Erdem Özgenç, Dk. 90 Welinton Silva (Siltaş Yapı Pendikspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 90 Sequeirra (Siltaş Yapı Pendikspor)