Mourinho haklı çıktı! Tadic, Mohamed Salah'ı bile kıskandırdı

Fenerbahçe
Mourinho haklı çıktı! Tadic, Mohamed Salah'ı bile kıskandırdı

Elinde İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın gibi yetenekli futbolcular olmasına rağmen Sırp yıldız Tadic'i sağ açıkta kullandığı için zaman zaman sert bir dille eleştirilen Jose Mourinho, 36 yaşındaki oyuncu da haklı çıktı. Tadic'in istatistik olarak Salah ve Thauvin gibi isimleri geride bırakması ise oldukça dikkat çekti.

Zorlu Antalya deplasmanında kilidi açan isim olan Dusan Tadic bu sezon da skorer kimliği ile ön plana çıkıyor. Mourinho ile sağ kanada geçen Sırp futbolcu 12 resmi maçta 4 gol ve 6 asistle tam 10 gole katkı yaptı.

30 YAŞ ÜSTÜ FUTBOLCULARIN EN İYİSİ!

Takvim'in haberine göre; 35 yaşındaki Tadic böylece çok önemli bir istatistiğe imza attı. 30 yaş üstü kanat oyuncuları içinde Avrupa'nın en skorer ismi olmayı başaran Tadic önemli yıldızları da geride bıraktı.

2.SIRADA SALAH VAR

Sırp yıldızın ardından ikinci sırada Liverpool'un dünyaca ünlü yıldızı Mohamed Salah geliyor. Mısırlı futbolcu 9 maçta 4 gol ve 5 asistle 9 gole katkı yaptı. Udinese'den Florian Thauvin, Hoffenheim'dan Marius Bülter ve Krasnodar'dan Victor Sa sezonun diğer en skorer 30 yaş üstü kanat oyuncuları oldu.

İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın gibi sağ kanat bölgesinde oynayabilecek oyuncuları olmasına rağmen Tadic'i o bölgede kullanan Mourinho bu tercihi yüzünden oldukça sert bir dille eleştirilmişti.