Transfer dönemi ne zaman bitecek? Türkiye'de transfer dönemi bitiş tarihi ve saati ne?

Transfer Transfer Haberleri Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor
Transfer dönemi ne zaman bitecek? Türkiye'de transfer dönemi bitiş tarihi ve saati ne?
transfer dönemi ne zaman bitecek?

Avrupa'da birçok ülkede transfer dönemi son buldu. Ülkemizde de hala devam eden transfer döneminin ne zaman son bulacağı merak konusu oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor daha transfer yapacak mı? Futbolseverler tüm detayları araştırıyor. Peki, Transfer dönemi ne zaman bitecek? Türkiye'de transfer dönemi bitiş tarihi ve saati ne?

2024-2025 sezonu transfer dönemi başladığından bu yana futbolseverler heyecanla takımlarına katılacak yeni isimleri takip ediyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte transfer döneminin sonuna gelindi. Transferin son günleri özellikle Süper Lig ekipleri için oldukça hareketli geçiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir Avrupa kupalarında yer alıyor ve kadro bildirimi için son gün de futbolseverler tarafından merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Transfer dönemi ne zaman bitecek? UEFA isim listesi ne zaman verilecek?

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

Avrupa'nın birçok ülkesinde transfer dönemi 30 Ağustos'ta son buldu. Ülkemizde ise transfer dönemi 13 Eylül tarihini 14 Eylül tarihine bağlayan geceye kadar devam edecek.

Transfer dönemi ne zaman bitecek? Türkiye'de transfer dönemi bitiş tarihi ve saati ne? - Resim : 1

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2024-2025 sezonu ara transfer dönemi 13 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve 11 Şubat tarihinde son bulacak.

SÜPER LİG'E YILDIZ YAĞDI

2024-2025 sezonu transfer dönemi oldukça heyecanlı geçti. Özellikle Beşiktaş'ın transfer hamleleri gündeme oturdu. Beşiktaş'ta Ciro İmmobile, Rafa Silva, Paulista ve Joao Mario gibi yıldızlar kadroya eklenirken, Fenerbahçe'de Jose Mourinho ile birlikte Allan Saint Maximin, En Neysri, Sofyan Amrabat kadroya dahil edildi. Galatasaray ise Fenerbahçe'den Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Jelert, İsmail Jakobs ve dünyaca ünlü yıldız Victor Osimhen kadroya eklendi. Bu transferlerin ardından Süper Lig adeta yıldızlar geçidine döndü.