Trabzonspor'un eski yıldızı Süper Lig'e dönüyor

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Göztepe Transfer Transfer Haberleri
Trabzonspor'un eski yıldızı Süper Lig'e dönüyor

Transfer dönemini hücum takviyesiyle sonlandırmak isteyen Göztepe, Trabzonspor'un eski yıldızını istiyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, milli araya namağlup girdi. Öte yandan sarı-kırmızılılar, transfer dönemi kapanmadan hücum takviyesi yaparak kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin son olarak Trabzonspor forması giyen 28 yaşındaki Uruguaylı santrfor Maxi Gomez'i gündemine aldığı ifade edildi. Profesyonel kariyerinde Trabzonspor'un yanı sıra Celta Vigo, Valencia, Cadiz gibi üst düzey takımların formalarını terleten Gomez ile temasa geçmeye hazırlanan kurmaylar, nabız yoklayacak. Şu an boşta olan ve birçok kulüp ile temas halinde olan oyuncuyu takıma kazandırmak isteyen yönetim, vakit kaybetmeden oyuncuya resmi olarak sözleşme imzalatmak istiyor.

Trabzonspor'un eski yıldızı Süper Lig'e dönüyor - Resim : 1

GOMEZ'E OLUMLU RAPOR

Teknik direktör Stanimir Stoilov'un şu an bonservisi elinde olan oyuncuyu istediği öne sürülürken, Gomez'in yönetim tarafından fırsat transferi olarak değerlendirildiği öğrenildi. Göztepe teknik ekibinin geçen sezon bordo-mavili forma ile 34 maça çıkan ve 7 gol, 5 asistlik bir performans sergileyen Gomez'in transferi halinde İzmir ekibi hücumdaki gücüne güç katacak.