Simon Banza resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor
Simon Banza resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor yıldız golcü Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, son olarak Simon Banza'yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

SİMON BANZA İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Yeni transfer Simon Banza, Başkan Ertuğrul Doğan'ın katılımıyla kendisini 1 yıllık Trabzonspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

BANZA BİZE GÜÇ KATACAK

Ertuğrul Doğan yaptığı konuşmada, "Trabzonspor olarak her zaman hedeflerimize uygun, mücadele ruhuna sahip oyuncuları kadromuza katmaya özen gösteriyoruz. Futbolcumuz Banza da bu oyunculardan birisiydi. Takımımıza önemli güç katacağına inandığımız bir oyuncumuz. Dolayısıyla camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Kendisinin başarılı bir sezon geçireceğine olan inancımız tam. Bu doğrultuda ben tekrar bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Banza'ya da Trabzonspor'a hoş geldin diyorum" dedi.

TARAFTARLARI VE TARİHİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ

Simon Banza ise kulübümüze transferi dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Trabzonspor gibi büyük bir kulübe katıldığım için gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu kulübün tarihi, tutkusu ve taraftarlarının coşkusu beni çok etkiledi. Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum ve sahada elimden gelenin en iyisini yaparak bu güvene layık olmayı hedefliyorum. Trabzonspor'un başarılarına katkıda bulunmak ve bu büyük ailenin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

CHAM İÇİN 4+1 YILLIK İMZA

Trabzonspor Kulübü, 4+1 yıllık anlaşma sağladığı orta saha oyuncusu Muhammed Cham için imza töreni düzenledi.

Simon Banza resmen Trabzonspor'da - Resim : 1

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Cham için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine amatör branşlar sorumlusu Derviş Köz de katıldı.

Köz, törende yaptığı konuşmada, "Kulübümüz adına kendisine hoş geldin demek istiyorum. Cham, dünya futbolunun tanıdığı bir yıldız. Şimdi de dünyanın en büyük şehir takımında. Burada da başarılı olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.