Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın son durumu belli oldu

Fenerbahçe
Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın son durumu belli oldu

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın için bir açıklama yayınlayan Sports Digitale kanalı "Sabah saatlerinde 2 ayağından ciddi bir operasyon geçiren Serhat Akın'ın sağlık durumu şimdilik stabildir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçından sonra kurşunlanan ve iki ayağından yaralanan Serhat Akın için önce Aziz Yıldırım ardından Sports Digitale kanalından bir açıklama geldi.

SERHAT AKIN'IN DURUMU STABİLDİR

"Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır" tepkisini gösteren Aziz Yıldırım geçmiş olsun dileklerini iletirken, Sports Digitale'in sosyal medya hesabından yayınlanan "Sabah saatlerinde 2 ayağından ciddi bir operasyon geçiren Serhat Akın'ın sağlık durumu şimdilik stabildir" paylaşımı oldukça dikkat çekti.

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın son durumu belli oldu - Resim : 1

Serhat Akın'a yapılan saldırıya kayıtsız kalmayan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski milli futbolcu için "Eski milli futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Serhat Akın"a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.