Sergen Yalçın'ı satan yıldız bu sefer de Van Bronckhorst'a aynısını yaptı: Ya fesh edin ya da şehri terk edin

Beşiktaş
Sergen Yalçın'ı satan yıldız bu sefer de Van Bronckhorst'a aynısını yaptı: Ya fesh edin ya da şehri terk edin

Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 yenen, ardından Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi maçlarında fırtına gibi esen Beşiktaş'ın şampiyonluk iddiası Aboubakar, Amartey ve Ox'un vereceği karara bağlandı. 3 futbolcunun takımdan ayrılması halinde kadroya hatrı sayılı takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi ikna çabalarını sürdürürken, taraftarların “Ya fesh edin ya da şehri terk edin” tepkisi ise dikkatlerden kaçmadı.

Transferde nokta atışlar yapan ve Paulista, Rafa Silva, Immobile gibi dünya yıldızlarını takıma katan Beşiktaş, siyah-beyazlılarda istenmeyen isimlerden ise bir türlü kurtulamadı.

BEŞİKTAŞ GÖNDEREBİLİRSE ÇOK RAHATLAYACAK

Özellikle Aboubakar ve Amartey üzerine yoğunlaşan siyah-beyazlı yönetim, iki futbolcunun da bir an önce takımdan ayrılmasıyla çok rahatlayacak. 14 olan yabancı kontenjanını aşan, bu nedenle Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un istemediği isimlerden kurtulmaya çalışan Kartal, bunların gidişiyle maddi yönden de ferahlayacak.

Sergen Yalçın'ı satan yıldız bu sefer de Van Bronckhorst'a aynısını yaptı: Ya fesh edin ya da şehri terk edin - Resim : 1

GİDİN ARTIK BASKISI

Aboubakar’dan istediğini alamayan, Amartey’den ise faydalanamayan Beşiktaş’ta taraftar, iki futbolcuya da son derece kızgın... Sosyal medya aracılığıyla oyunculara baskı kurmaya çalışan siyah-beyazlılar, “Gidin artık” kampanyası başlattı. Bir grup taraftar ise “Büyük Beşiktaş çarşısı” önüne bir pankart asarak, “Ya fesh et ya da şehri terk et” diyerek, Daniel Amartey’in hiç kalamayacağını ortaya koydu.

ABOUBAKAR SERGEN YALÇIN'I DA YARI YOLDA BIRAKMIŞTI

Bu futbolcular için çeşitli kulüpler bulunsa da, oyuncular Beşiktaş’tan ayrılığa yanaşmıyor. Bilindiği gibi Sergen Yalçın döneminde Beşiktaş'ta oynayan Abouabakar yönetimle yine sözleşme krizi yaşamış, tecrübeli golcü kontratı uzamasın diye 9-10 maç tribünde oturmuştu. (Milliyet)