Şenol Güneş'e Nwakaeme ve Savic'ten güzel haber geldi

Trabzonspor Fenerbahçe Süper Lig
Şenol Güneş'e Nwakaeme ve Savic'ten güzel haber geldi

Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelmeye hazırlanan Trabzonspor'da Nwakaeme ve Stefan Savic Fenerbahçe derbisinde hazır halde olacaklar.

Trabzonspor'da sakat oyuncular birer birer iyileşmeye başladı.

NWAKAEME VE SAVİC GERİ DÖNÜYOR

Uzun süredir tedavileri devam eden ve takımdaki yoklukları hissedilen en önemli isimlerin başında olan Anthony Nwakaeme ve Stefan Savic artık geri dönüş için gün saymaya başladı.

Şenol Güneş'in de bir an önce faydalanmak istediği Nwakaeme hafta başıyla birlikte antrenmanlara başlarken Stefan Savic ise bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

SON KARAR ŞENOL GÜNEŞ'İN

Sakatlığını atlatan iki oyuncudan Tony Nwakaeme'nin Göztepe maçına yetişme ihtimali bulunurken durumu yine de sağlık ekibi tarafından yakından takip edilecek. Yıldız oyuncunun hafta boyunca ortaya koyacağı antrenman performanslarına göre son kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği belirtildi.

FENERBAHÇE DERBİSİNE HAZIR OLUN

Stefan Savic ise bu haftayı bireysel çalışmalarıyla sürdürecek. Savic' in Göztepe maçı sonrası takıma dahil olması ve Fenerbahçe maçına yetişmesi bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş her iki oyuncunun da Fenerbahçe maçına kadar fiziksel olarak da hazır hale gelmelerini talep ediyor. İki isme de kondisyoner tarafından özel program uygulanacağı da gelen haberler arasında. (Fanatik)

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın