Şenol Güneş: Her gün bir işe başlarken yeniden motive oluyorum

Trabzonspor Süper Lig Futbol
Şenol Güneş: Her gün bir işe başlarken yeniden motive oluyorum

Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir'i 90+1'de Visca'nın golüyle deviren Trabzonspor'da Şenol Güneş "Her gün yeni bir başlangıç benim için. Her gün bir işe başlarken yeniden motive oluyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geride bıraktığı 1000 maça değil, geleceğe odaklandığını açıkladı.

HER GÜN İŞE BAŞLARKEN YENİDEN MOTİVE OLUYORUM

Başakşehir maçıyla kariyerindeki 1000’inci maçına çıkan Güneş, zamanın çok hızlı geçtiğini ifade ederek, "Maç sayısından çok, işe yeni başlayan biri olarak kendimi düşünüyorum. Ama ilk başlangıçtaki heyecanım ve akıl, kontrol, sabır, cesaret farklılıkları oluyor tabi zaman içerisinde. Her gün yeni bir başlangıç benim için. Her gün bir işe başlarken yeniden motive oluyorum, konsantre oluyorum, hazır oluyorum" dedi.

Futbol dünyasına, kendisine bu fırsatı verdiği için teşekkür eden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

SAKİN OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

"Geçmişten beri öğrendiklerimiz, neler yapabileceğimizi düşünmemiz bize bir yol haritası çiziyor. Ve bugünlere geldik. Ama ilk başlangıçtaki tabi heyecanım ve akıl, kontrol, sabır, cesaret farklılıkları oluyor tabi zaman içerisinde. Çünkü insanları olgunlaştırıyor. Tecrübe önemli. En önemlisi de sabır zaten. Geçmişte daha tez canlı, daha sinirli, daha agresif, daha çok istekli ama kontrolsüz oluyorken son yıllarda daha dengeli, daha hoş görülü, daha sakin olmaya çalışıyoruz."

1000 TANEYİ GERİDE BIRAKTIK

Geçmişin iyisiyle, kötüsüyle geride kaldığına vurgu yapan Güneş, "Boş zamanlarımda bakacağım iş olarak görüyorum o maçları, müsabakaları. Bugün yeni müsabakalar için hazırlanıyorum. 1000 taneyi geride bıraktık. 1001 veya 1100 kaç olacaksa bilmiyorum, ona bakacağım. Çünkü yaptıklarımızı konuşarak zaman ayırmak yerine yeni yapacaklarımıza hazırlanmamız gerekiyor" yorumunu yaptı. (Milliyet)

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın