Samsunspor - Fenerbahçe maçı canlı | Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Fenerbahçe Samsunspor Süper Lig
Samsunspor - Fenerbahçe maçı canlı | Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta?
Samsunspor - Fenerbahçe maçı canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek, Samsunspor karşısında süre alamayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de futbolseverler tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Samsunspor - Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'leri ve tüm detayları araştırılıyor. Peki, Samsunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Samsunspor - Fenerbahçe maçı 20 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Müsabaka beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Satka, Van Drongelen, Bola, Benasser, Ntcham, Muja, Holse, Emre Kılınç, Mouandilmadji

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Amrabat, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Samsunspor maçı öncesi Fenerbahçe

SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI YAYIN ANLATIMI VE CANLI SKOR TAKİP İÇİN TIKLAYIN

DEPLASMANDA KAYBETMEDİ

Fenerbahçe, bu sezon ligde çıktığı 4 deplasman karşılaşmasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Sezonun ikinci haftasında Göztepe ile İzmir'de karşılaşan sarı-lacivertli ekip, 90 dakika sonunda sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, bu maçın ardından rakip sahada Çaykur Rizespor'u 5-0, Kasımpaşa'yı 2-0 ve Antalyaspor'u da 2-0'lık sonuçlarla mağlup etti.