Portekiz'de büyük şok! Milli yıldıza övgüler yağdı: Benfica bayıldı, Kerem Aktürkoğlu yine attı

UEFA Şampiyonlar Ligi Kerem Aktürkoğlu
Portekiz'de büyük şok! Milli yıldıza övgüler yağdı: Benfica bayıldı, Kerem Aktürkoğlu yine attı

Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica kendi sahasında Feyenoord'a 3-1 yenildi, ilk mağlubiyetini aldı. Portekiz basını, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'in yönettiği karşılaşmaya geniş yer ayırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde Halil Umut Meler'in hakemi olduğu maçta, Benfica evinde Feyenoord'a 3-1 mağlup oldu. Hollanda ekibinin gollerini 12'de Ueda, 33 ve 90'da Milambo attı. Portekiz ekibinin tek golü 66'da Kerem Aktürkoğlu'dan geldi. Benfica'da Orkun Kökçü de ilk 11'de görev aldı.

BENFICA İLK KEZ YENİLDİ

Benfica üçüncü maçında ilk yenilgisini alırken, Kerem Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında üçüncü golünü attı. Portekiz medyası, takımı kaybetse de Türk futbolcunun gollerine devam ettiğini ve kırmızı-beyazlılar adına gecenin öne çıkan ismi olduğu değerlendirmesini yaptı.

'TÜRK HARRY POTTER'

Skırer'in Abola'dan derlediği analizde şu satırlara yer verildi: "Neredeyse her şeyinin eksik olduğu Benfica'nın tam anlamıyla bayıldığı bir günde, Türk Harry Potter 15. dakikada takımın ilk şutunu atarak başladı. Her ne kadar sihir için uygun bir gün olmasa da, Kerem yine golünü attı, takıma beraberlik umudu verdi."

'GOL, YETENEKLERİNİN ÜRÜNÜ'

Kerem Aktürkoğlu'nun goldeki takipçiliğinin yeteneklerinin ürünü olduğu belirtilerek şöyle devam edildi: Sadece teknik becerisiyle değil, aynı zamanda oyunun her anını anlama ve genellikle bitirmek için iyi bir şekilde ortaya çıkma becerisiyle de öne çıkıyor.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın