Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesinde konuştu: Çok zor maç olacak

Futbol Spor Haberleri UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe LOSC Lille
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesinde konuştu: Çok zor maç olacak

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda karşılaşacağı Lille maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe, yarın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

FRED AÇIKLAMASI

"Önemli bir sakatlığımız var, Fred'in yaşadığı sakatlık. Onun dışında durumumuz iyi. Takımla yaklaşık 40 idman gerçekleştirdik. 7 maç oynadık. Sadece 1 sakatlık oldu. Sonradan katılanlar durumlarını git gide yukarı çekiyorlar. Yarınki maça hazırız."

"ELİMDEKİ OYUNCULARA GÜVENİYORUM"

"Türkçe konuşuyor olmayı isterdim ama bazen de anlamadığım için mutlu oluyorum. Çünkü transfer dedikodularını anlamıyorum. Sakat bir oyuncunun yerine diğer oyuncular için fırsat doğar. Her hoca daha fazla ister kadrosunda ama ben sakinim. Tabii ki transfer penceresi kapanana kadar yeni bir oyuncu gelirse ona hoş geldin derim. Elimdeki oyunculara güveniyorum ve en iyisini yapacaklarını biliyorum!"

"BEN BAHANE SUNMAM"

"Bu benim için ilk defa olmuyor. Tottenham'la da ön eleme oynamıştım. Ama ilk defa Avrupa Şampiyonası döneminde sezonu erken açıyorum. Sezonu erken açtık, resmi maçlar oynuyorsunuz ve Avrupa Şampiyonası'nda oynayan oyuncular parça parça takıma katıldılar. Bu biraz işimizi zorlaştırıyor. Ben bahane sunmam. Bu maç için motiveyiz."

"Yarınki maçı kazanmayı umuyorum. Çok zor bir maç olacak. Lille takımını beğeniyorum. Lugano maçı sonrası rakibimizi izleyemeye başladık. Takım olarak hoşuma gitti. Yeni bir hocaları var. Jonathan David dışında ilk günden itibaren birlikte çalışıyorlar. Bizim için de onlar için de zor olacak."

"Bana 'Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir misiniz?' diye sorarsanız, 'İmkansız diye bir şey yoktur.' derim ancak mucizelere de inanmam. Bana 'Avrupa Ligi'ni kazanabilir misiniz?' diye sorarsanız, 'Evet' derim. Ama Avrupa Ligi'nde oynamak yerine Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim."