Virgil van Dijk Liverpool'da kalacak mı? Resmen açıkladı!

Liverpool Virgil van Dijk İngiltere Premier Lig
Virgil van Dijk Liverpool'da kalacak mı? Resmen açıkladı!

Liverpool'un Hollandalı stoperi Virgil van Dijk geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız oyuncu, menajerinin kulüple görüştüğünü belirtti. İşte deneyimli futbolcunun sözleri...

Liverpool ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Virgil van Dijk, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Menajerinin kulüp ile görüşmelere devam ettiğini belirten deneyimli stoper, "Menajerim, kulüple görüşmelerine devam ediyor ama bilemiyorum gelecekte neler olacağını göreceğiz." dedi.

Açıklamalarına devam eden Virgil van Dijk, "Tüm odağım Liverpool'da, önümüzdeki maçları kazanmak istiyorum, bundan başka bir düşüncem yok. Geleceğin ne getireceğini konusunda şu anda bir fikrim yok. Sadece yeni sözleşme konusunda görüşmelerin başladığını ve devam ettiğini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki oyuncu sözlerine, "Karar verme zamanı geldiğinde, bundan medyanın haberi olacağını düşünüyorum. Şu anda tüm odağım ve bağlılığım Liverpool'da, bu sezon başarılı olmak istiyorum." şeklinde devam etti.

Liverpool, Virgil van Dijk'i Ocak 2018'de Southampton'dan kadrosuna katmıştı. Liverpool'da 280 maça çıkan Hollandalı savunma oyuncusu 24 gol attı ve 12 asist yaptı.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın