Manchester United, Fenerbahçe maçı öncesi Erik ten Hag'ı gönderiyor! İşte Kırmızı Şeytanlar'ın yeni teknik direktörü

Manchester United Fenerbahçe
Manchester United, Fenerbahçe maçı öncesi Erik ten Hag'ı gönderiyor! İşte Kırmızı Şeytanlar'ın yeni teknik direktörü

Manchester United üstü üste alınan kötü sonuçların ardından Hollandalı teknik adam Erik ten Hag'ın görevine son vermeye hazırlanıyor. Milli ara sonrası UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'ye konuk olacak Manchester United'ta Ten Hag'ın yerine gelecek isim netlik kazanmaya başladı.

Manchester United uzun süredir sabrettiği Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın görevine son vermeye hazırlanıyor. Üst üste alınan her kötü sonucun ardından "Gelişmeye devam ediyoruz." şeklinde açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam ile yarın görüşme gerçekleştirilecek ve görüşmenin ardından yolların ayrılabileceği iddia edildi.

HEM İNGİLTERE'DE HEM AVRUPA'DA ÇÖKÜŞ SENESİ

Manchester United, Erik ten Hag yönetiminde bu sezon İngiltere Premier Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinin en başarısız dönemini geçiriyor.

Premier Lig'de oynadığı 7 maçta 2 galibiyet 3 mağluibyet ve 2 beraberlik alarak 8 puanla 14. sırada yer alan Kırmızı Şeytanlar, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Twente ve Porto maçlarından birer puan aldı ve Avrupa Ligi'nin yeni lig statüsünde 2 hafta geride kalırken 36 takım içerisinde 21. sırada yer buldu.

TEN HAG, MANU'NUN NE KÖTÜ LİG BAŞLANGIÇLARINA İMZA ATIYOR

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United lig tarihinin en kötü başlangıcına imza attı. Hollandalı menajer yönetiminde çıktığı 7 maçta 8 puan toplayan United, bir önceki sezon ise aynı maç sayısında 9 puana ulaşmıştı. Ten Hag'dan önceki en kötü lig başlangıcı ise 2019-2020 sezonunda 7 maçta 9 puan toplayan Norveçli teknik adam Ola Gunnar Solskjaer'e ait.

MANU'DA DEĞİŞİM ZAMANI! YARIN KRİTİK GÜN

Manchester United'ın yeni sahibi Jim Ratcliffe üst üste alınan kötü sonuçların ardından yarın Erik ten Hag ile bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmeden çıkacak sonuca göre ManU'da teknik adam değişikliğine gidilme ihtimali bir hayli fazla...

TUCHEL İDDİASI

Manchester Evening'de yer alan habere göre Erik ten Hag ile yolların ayrılması halinde en güçlü aday son olarak Bayern Münih'i çalıştıran Thomas Tuchel...

Habere göre Ratcliffe, yarın yapılacak toplantının ardından Thomas Tuchel ile bir görüşme yaparak Alman teknik adamı ikna etmeye çalışacak. Thomas Tuchel, seozn öncesi United'ın gündemine gelse de yapılan teklifi kabul etmemişti.

ADAYLAR ARASINDA XAVI DE VAR

Manchester United, performansı büyük tartışma konusu olan menajer Erik ten Hag'ın geleceğini görüşmek üzere acil kodlu toplantı kararı aldı.

The Athletic'te yer alan habere göre; Manchester United icra komitesi üyeleri ile birlikte kulübün yeni hissedarı Sir Jim Ratcliffe, Ten Hag'ın geleceğine dair toplantı yapacak. Bu toplantıda Ten Hag'ın muhtemelen görevine son verileceği ve yerine geçecek teknik direktörler için fikir alışverişi yapılacağı kaydedildi.

XAVI SICAK BAKIYOR

Barcelona'da ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan, ikinci sezonunda ise sezonu Real Madrid'in ardında ikinci sırada yaşayan; futbolcuk döneminde de Manchester United hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren Xavi'nin bu teklife sıcak bakacağı belirtildi.