Mourinho ten Hag'ı koltuğundan edebilir! Orta sahada kritik karar

Manchester United Fenerbahçe Jose Mourinho UEFA Avrupa Ligi Christian Eriksen
Mourinho ten Hag'ı koltuğundan edebilir! Orta sahada kritik karar

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Manchester United'ı ağırlayacak. Zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefleyen iki takım, kötü gidişatı bu şekilde sonlandırmak istiyor. İngiliz basını ise Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Erik ten Hag için karar maçı olduğunu belirtirken, Hollandalı çalıştırıcının Bruno Fernandes'in yokluğunu nasıl kapatacağı da merak konusu. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Manchester United'ı ağırlayacak. Zorlu mücadele öncesi İngiltere'de gündem, Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Erik ten Hag'ın geleceği.

Ada devi ile sezona kötü başlayan Hollandalı teknik adam, Premier Lig'de 8 maça çıktı. 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan 54 yaşındaki çalıştırıcın geleceğini Fenerbahçe karşılaşması belirleyebilir.

Sarı-lacivertliler karşısında alacağı olumsuz sonuç ile yolların ayrılması beklenen deneyimli çalıştırıcının ilk 11'i de merak konusu.

Mark Goldbrigde, Bruno Fernandes'in yokluğunda Erik ten Hag'ın Fenerbahçe karşısında orta sahada kullanması gerektiği ismi açıkladı.

Goldbridge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bruno Fernandes'in cezalı olduğunu hatırlatarak "Ugarte ve Casemiro ile birlikte 10 numara pozisyonunda Eriksen'i görebiliriz." dedi.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın