Erik ten Hag'ın yerine kim gelecek? İşte Manchester United'ın listesi

Manchester United
Erik ten Hag'ın yerine kim gelecek? İşte Manchester United'ın listesi

Manchester United, oldukça çalkantılı geçen Erik ten Hag dönemine son verdi. Kulüp, Hollandalı teknik adamla yolların ayrıldığını ve Ruud Van Nistelrooy'un geçici menajer olarak görev alacağını bildirdi. Manchester United, Erik ten Hag sonrası adaylarını belirledi.

Dünya futbolunun en büyük markalarındna biri olan Manchester United, Sir Alex Ferguson ile 2012-2013 sezonunda elde ettiği Premier Lig şampiyonluğunun ardından geçen 12 senede adeta yokları oynadı.

Erik ten Hag'ın yerine kim gelecek? İşte Manchester United'ın listesi - Resim : 1

SIR ALEX FERGUSON SONRASI KARA GÜNLER

Kırmızı Şeytanlar bu süreçte David Moyes, Ryan Giggs, Louis van Gaal, Jose Mourinho, Ola Gunnar Solskjaer, Michael Carrick, Ralf Rangnick ve Erik ten Hag ile beklenilen başarıları elde edemedi.

United 12 yıllık süreçte iki FA Cup, iki İngiltere Lig kupası ve iki kez Community Shield'ı müzesine götürdü. ManU Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşamazken Jose Mourinho yönetiminde 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ni kazanma başarısı gösterdi.

Erik ten Hag'ın yerine kim gelecek? İşte Manchester United'ın listesi - Resim : 2

ERİK TEN HAG SONUNDA KOVULDU

Erik ten Hag'ın yaklaşık iki buçuk yıllık Manchester United macerası sona erdi. Manchester United, Hollandalı menajer yönetiminde iki kez kupa kazanma başarısı göstermesine rağmen Premier Lig'de Manchester City, Arsenal ve Liverpool'un gerisinde kaldı. Leicester City'nin bile 2015-2016 sezonunda şampiyonlukla tamamladığı Premier Lig'de 12 senedir mutlu sona ulaşamayan Kırmızı Şeytanlar'da Erik ten Hag dönemi bugün resmen sona erdi.

Manchester United, Hollandalı menajerin yardımcılığını üstlenen Ruud Van Nistelrooy'un geçici olarak menajerliğe getirildiğini açıkladı.

Erik ten Hag'ın yerine kim gelecek? İşte Manchester United'ın listesi - Resim : 3

İŞTE TEN HAG SONRASI ADAYLAR

Manchester United'ın Erik ten Hag ile yollarını ayırmasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. İngiliz devi United, Barcelona'dan ayrılan Xavi, Brentford Menajeri Thomas Frank, Borussia Dortmund'dan ayrılan Edin Terzic, Sporting Lizbon Teknik Direktörü Ruben Amorim gibi isimleri listesinde bulunduruyor.

XAVI BİR ADIM ÖNDE

Daily Mail'e göre adaylar arasında Xavi ön plana çıkan isim olarak dikkat çekiyor. İspanya'dan AS'ın haberşne göre Erik ten Hag sonrası Manchester United'ın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez olabilir.

Manchester United yönetiminin Ruben Amorim'i öncelik olarak belirlediği fakar Portekizli teknik adamın United'ın kaotik ortamından çekindiği için İngiliz devine gitmeyi istemediği iddia edildi.

Erik ten Hag'ın yerine kim gelecek? İşte Manchester United'ın listesi - Resim : 5

EŞİNİN PAYLAŞIMINDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Xavi Hernandez'in eşi dün Instagram'dan bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda Xavi'nin oğlunun üzerindeki Manchester United forması dikkat çekti. Bu paylaşım İngiltere basınında da geniş yankı uyandırdı.

Erik ten Hag'ın yerine kim gelecek? İşte Manchester United'ın listesi - Resim : 6

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın